Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Nyolcszor szúrt

Vélhetően szerelemféltésből nyolcszor szúrta meg élettársát a nyílt utcán egy  férfi.

Vélhetően szerelemféltésből nyolcszor szúrta meg élettársát a nyílt utcán egy magyar nemzetiségű, de román állampolgárságú férfi pénteken Mosonmagyaróváron. A szerencsétlenül járt nő válságos állapotban fekszik a Karolina Kórház intenzív osztályán.

Helyszínelés az utcán
Nyílt utcán, a járókelők szeme láttára próbálta megölni élettársát egy fiatalember tegnap Mosonmagyaróváron. Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kisalföldnek elmondta: előzetes szóváltást követően – vélhetően szerelemféltésből – alakult ki vita.

A 37 éves magyar nemzetiségű, de román állampolgárságú G. János és 32 éves szintén román állampolgárságú élettársa között tegnap dél körül a 48-as téren alakult ki a vita. Aztán a férfi előrántott egy körülbelül tíz centiméter pengehosszúságú kést és a nyílt utcán nyolcszor, testszerte megszúrta vele a nőt. A férfi ezt követően elmenekült a helyszínről, a szúrószerszámot pedig menet közben eldobta. A járdán fekvő, erősen vérző nőhöz a járókelők hívtak segítséget. A mentők életveszélyes sérülésekkel szállították az áldozatot a Karolina Kórházba.
Az elkövető időközben visszatért a helyszínre, majd nem messze onnan a járőrök elfogták. A brutális tettéhez használt kést is a közelben megtalálták a rendőrök.

G. Jánost a rendőrség őrizetbe vette, ellene emberölés kísérletének alapos gyanúja miatt indult eljárás. A férfi egyelőre nem adott magyarázatot szörnyű tettére, kihallgatása az esti órákban is tartott.
A Karolina Kórház traumatológiai osztályának ügyeletese elmondta: a fiatal nő has-, illetve mellüregi sérüléseket szenvedett, a szúrások közül több belső szerveket is érintett. Többórás műtétet követően lapzártakor továbbra is életveszélyes állapotban feküdt az intenzív osztályon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Támogatás a rászorulóknak

Lapunkban korábban már több alkalommal beszámoltunk arról, hogy a mosonmagyaróvári ipartelepen eddig működő magán távfűtési rendszeren lévő lakások fűtése a szezon végével megszűnt. A városrészben 252 lakás vásárolt közvetlenül hőenergiát korábban a Motim rt.-től, most pedig a MESZ Kft.-től. A vezetékrendszer az érintett lakók pénzén épült ki, amely már akkor sem felelt meg az előírásoknak. Tovább olvasom