Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Nyitottak a baloldali együttműködésre

Ábrahám Tivadar mosonmagyaróvári polgármesterjelölt vázolta az elképzeléseit.

Ábrahám Tivadart indítja polgármesterjelöltként a Demokratikus Koalíció (DK), az Együtt-Korszakváltók Pártja (Együtt), a Párbeszéd Magyarországért Párt (PM) a Szolidaritás Mozgalom támogatásával – jelentette be hétfőn sajtótájékoztatón Glázer Tímea, a DK országos elnökségének tagja.

Ábrahám Tivadar a rövid bemutatkozást követően vázolta elképzeléseit. Így kitért a kerékpárutak építésére, útfelújításra, a bérlakás-építési program szükségességére s a migrációra. Szorgalmazza az óvári piac újraélesztését és a műemlék épületek felújítását.

Képviselőjelöltjeik a választókörzetek sorrendjében: Dancs Lajosné, Hushegyi Róbert, Ábrahám Tivadarné, Bodó József, Csepei Józsefné, Nagyné Németh Erika, Káró Ferenc, Pozsgai Jánosné, Ábrahám Tivadar, Augusztin Ferenc.

Újságírói kérdésre Ábrahám Tivadar kifejtette: ötször is tárgyalóasztalhoz ültek az összefogás ügyében az MSZP-vel, ám olyan ajánlatot kaptak, melyet nem tudtak elfogadni. Ennek ellenére még nyitottak az együttműködésre.

Az elhangzottak nyomán dr. Kovács Tamás helyi MSZP-elnök sajtónyilatkozatot küldött lapunknak.

„...Felelős politikusnak egyetlen szempontot kell most mindenekfelett szem előtt tartania: az önkormányzati és korszakváltáshoz szükséges együttműködésre leadott szavazatok maximalizálását, a többi ellenzéki párttal, civil szervezettel történő korrekt együttműködést. Minden más pártérdek és személyi ambíció most csak másodlagos lehet... Politikai korszakváltás és együttműködés szükséges a demokratikus ellenzéki pártokkal, a támogató civil szervezettek, szakszervezetekkel. Csak így, együtt lesz belőle önkormányzati váltás" – írja többek között az MSZP-elnök.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lezárják a Vilmosrév és a Magtár utca közötti szakaszt Mosonmagyaróváron

Az augusztus 20-i, illetve a Nyári Fesztivál ideje alatt forgalomkorlátozás lesz Mosonmagyaróváron. Tovább olvasom