Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Nincs meg a kiégett hajó tulajdonosa

Nem működik együtt a román illetékes szervezet a szlovákiai Szap melletti hajóroncs tulajdonosának megkeresésében és az eltakarítási munkálatokban.
Még azt sem lehet tudni pontosan, ki a tulajdonosa az október 2-án kiégett és megfeneklett Oltenita kirándulóhajónak. A románok minden tárgyalásra csupán egy ügynököt küldtek, aki nem rendelkezett sem meghatalmazással, sem megfelelő jogkörrel. Szerdán, az utolsó tárgyalási napon a román fél már meg sem jelent, csupán a tolmács jelentkezett, hogy felmond, mivel nem fizették ki a járandóságát. A szlovákoknak a tulajdonosi viszony tisztázása azért fontos, mert csak ezután számlázhatják ki a munkadíjat. A szlovák minisztérium a román nagykövetség segítségét kérte.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élményváros: késik az építés

Az elképzelésekhez képest fél évet késik a Bezenye határába tervezett Lukale-élményváros megépítése, mivel a terület rendezési tervét módo- sítani kell. Az Euro Vegas beruházói pedig a szerencsejáték-koncesszió elbírálására várnak. Ezután itt is módosítani kell a rendezési tervet. Tovább olvasom