Kisalföld logö

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 25°C Még több cikk.

Netszoba a klubkönyvtárban

A mecséri kultúrház mintegy 9 millió forintos rekonstrukciója során kialakítottak egy internetes szobát is az épületben, ahol ezentúl a falu lakossága „kalandozhat” a világhálón.
Ünnepélyes keretek közt adták át és nyitották meg a hétvégén Mecséren a felújított klubkönyvtárat. Amint azt Gerháth Zoltán polgármester elmondta: a mintegy 9 millió forintos beruházással a kultúrház felújításának első ütemét valósították meg. Az összeg előteremtéséhez a saját erőn kívül több pályázaton is sikeresen szerepelt a község. Ezek közül a legnagyobb összeget, hárommillió- hétszázezer forintot, a megyei területfejlesztési tanács pályázatán nyerte a falu.

A beruházás során kicserélték az 1961-ben épített kultúrház nyílászáróit, korszerűsítették a fűtési rendszert, a villanyhálózatot, illetve felújították a mosdókat és belső termeket. A rekonstrukció során a klubkönyvtárban kialakítottak egy internetes szobát, ahol ezentúl szakmai felügyelet mellett lehetősége nyílik a falu minden lakójának a számítógép, illetve a világháló használatára. A kultúrház – mint a polgármester elmondta – ezzel a szolgáltatással belépett a huszonegyedik századba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mosonmagyaróvár körbehajózható

A Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület a Lajta teljes hosszának rendbetételével szeretné hajózhatóvá… Tovább olvasom