Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 23°C Még több cikk.

Nemzetközi rablóbanda

Magyar–osztrák–szlovák hármas rablóbanda támadott meg egy nőt a közelmúltban Mosonmagyaróváron.
Három ismeretlen férfi támadott meg egy nőt Mosonmagyaróváron a közelmúltban. A Hegyeshalomban és Mosonmagyaróváron is pénzváltót üzemeltető nő a minap egyik este Aranyossziget utcai háza előtt szállt ki autójából a napi bevételt tartalmazó táskával. A három támadó ekkor lépett hátulról oda hozzá. Befogták a nő száját, egyikük meg is ütötte, majd a táskát megpróbálták leszedni a válláról.

A dulakodás közben a nő segítségért kiáltott, erre támadói megrémültek és az egyik megszerzett táskával futásnak eredtek.
A zsákmány azonban vélhetően hátráltatta őket a menekülésben, ezért futás közben a közelben eldobták. Mint később kiderült, rossz táskát vittek el, hiszen a mintegy 2 millió forintos napi bevételt nem az tartalmazta.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság nagy erőkkel nyomozott az ismeretlen támadók után, akik közül kettőt a napokban sikerült elfogniuk. A gyanúsítottak kihallgatásukkor elismerték, hogy már hónapok óta készültek a rablásra és figyelték későbbi áldozatuk mozgását. Az elkövetéssel gyanúsított dunakiliti K. Miklóst és az osztrák állampolgárságú A. Rolandot a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Harmadik társukat – aki a rendőrség feltételezése szerint szlovákiai illetőségű – még keresik.

A hármas rablóbandát csoportos rablás kísérletének bűntettével gyanúsítják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Siker kell és szolidaritás

Radikális lépéssel júliustól csökkentjük a munkavállalók utáni járulékterheket" – mondta Orbán… Tovább olvasom