Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Négy sérült a moson- magyaróvári balesetben

Mosonmagyaróvár - Négyen sérültek könnyebben egy Mosonmagyaróváron történt közúti balesetben.
Mosonmagyaróváron a Halászi és a Kálnoki út kereszteződésében történt baleset ma délelőtt: egy Suzuki és egy Opel ütközött.A légzsák mindkét autóban kinyílt, a mentők négy könnyű sérültet vittek a mosonmagyaróvári Karolina kórházban. A helyszínelés idejére elterelték az autókat a forgalmas Halászi út ezen szakaszáról.

Olvasóink írták

 • 19. TOYOTA 2008. szeptember 01. 07:32
  „kedves Jancsi ! ha szerinted a TOYOTA a Avensis "valami ronda szar",akkor a Swiftet én had ne minősítsem .azért a két autó között igen is nagy különbségek vannak a TOYOTA javára.”
 • 18. matriné 2008. július 26. 05:17
  „velorex:Volt rajta egy szalmakalap!”
 • 17. matriné 2008. július 26. 05:16
  „ne száguldozzanak!”
 • 16. velorex 2008. július 18. 11:30
  „Volt kalap a Suzuki vezetőjén?”
 • 15. Jancsi 2008. július 17. 08:22
  „Találgatós: A sérülések elhelyezkedése folytán lehet abban valami, amit írtál. De! Csak azért hülyeség, mert a Suzuki-t leszólók sem hihetik, hogy az akkorát pattant, hogy a bokorban kötött ki! Világ életemben leszóltam a Suzukit, apámnak egy Swift sedanja van, hát, az ember másra vágyik. Aztán 2 hónapja vettem egy új Swiftet. Tény, hogy szokás szerint nem lecsaptam, hanem tenyérrel lenyomtam a csomagtér ajtót, és a tenyerem nyoma ott maradt a vasban. Hmm, ez van. Tény, hogy pillanatnyi fogyasztásmérő van benne, és mindíg többet mutat, mint szeretném, 50-nél 5,6l/100km, 130-nál 7,8 l/100 km a pillanatnyi, ami akkor akár átlag is lehet, mert elég soká, mondjuk le Pestig ennyi. Tény, sokat eszik. De tény az is, hogy 93 lóerő van a tonnás kaszniban, így javaslom a régi Opeleseknek, VW-seknek, a 10 éves, széthajtott 60 lóval meg se kíséreljék letolni, vagy akár csak allul értékelni a Suzit, mert beégetik csak magukat. És tény, hogy a vékony lemez alatt vastag váz van, ami azért bírja az ütközést, nem úgy, mint az előbb felsorolt típusok szétrohadt vasa. És tény, hogy kocsit sokféleképpen lehet venni. Van, akinek, mint én, erre tellik csak, igen, 6 év törlesztéssel, viszont nekem tetszik, és azért ezt vettem, mert ezt akartam. Van az is, aki kényszerből vesz olyant, amilyent, mert arra tellik, de az nem egy 3,2 milliós Swiftet vesz, hanem egy Rönó Dáliát. És igen, van, akinek tellik rá, mégis valami ronda szart vesz, mint pl. Toyota Avensis, és van, aki Porsche Ceyenne-t, azt meg jobb, ha elkerüljük, mert azt hiszi az ilyen, hogy az övé az ország, és belőd lő, ha elé keveredsz.
  Tény, mindenki a farka meghosszabbításaként bánik a kocsijával, és választ gyártmányt, típust. A Swift rövid, mert az enyém enélkül is hosszú, de a sok státuszszimbolista barom, és a sok takonypóc az apjáéval....hát, ha nem figyelünk rájuk, mi döglünk meg.”
 • 14. somebody 2008. július 15. 10:54
  „Kedves Hozzá(-értők)szólók!

  A baj pillanatok alatt megvan, ez tény (autómárkától függetlenül).
  Az viszont egy másik tény, hogy a régebbi Suzukik kasznija eléggé "tré".
  Ősszel volt egy balesetünk nekünk is, s azt mondták, ha nem olyan autóban lettünk volna, amilyenben voltunk, nem biztos, hogy sérülés nélkül megúsztuk volna. Ja és az autó totálkáros lett......
  De nekünk hál´ isten az ijedtségen kívül semmi bajunk nem lett!

  A lényeg, hogy láttam én már bunkó sofőrt Audi Q7-esben is, meg Suzuki Wagonerben is.
  A másik, hogy balesetnél NEM mindegy milyen autóban ülünk, de természetesen nem mindenkinek telik BMW-re vagy más drága autóra!
  Ui.: Vigyázzunk egymásra az utakon!”
 • 13. pan.cser 2008. július 15. 10:41
  „Amikor a Suzukimat hajtottam, 5,5 l/100 km volt az 1,3-as motor átlagfogyasztása, ennek 10 éve. Szerelőt nem ismertem, el nem fáradtam vezetés közben, pedig mélyen ültem. Semmit nem tudok rá mondani ami rossz. 160-al is tudott menni, persze akkor 10 l közelébe fogyasztott. Úgy adtam el 200 ezer km-el, hogy szervízen kívül szerelő nem látta! Még ma is látom, egészen jó állapotban. Egyetértünk abban, hogy nem azon múlik a baleset ki milyen autóban ül. Végül is ezt a véleményemet akartam kifejezésre juttatni! Balesetmentes vezetést kívánok mindenkinek!”
 • 12. idegen 2008. július 15. 10:30
  „pan,cser Az hogy üzembiztos az rendben van ,de hogy takarékos azt kétlem.Ha normális ember ül a volánja mögött és nem a motorházban van a lába akkor talán.De különben benyomja a magáét rendesen.Főleg az ignis.Bele préseltek 90 valahány lóerőt az 1.4-es motorba ,meg is eszi a 10 litert simán.A többivel egyetértek veled .Nem azon múlik hogy ki milyen autóban ül.”
 • 11. pan.cser 2008. július 15. 09:41
  „10! Ne izgulj aki a kisautót szidja, annak nem telt másra mint egy roncs fauvéra, azzal van nagyra. Kisebbségi érzéseit egy olyan témába is belekeveri amihez nincs köze a márkának. Lehet, hogy ugyanaz a figura, aki a minap egyik este a Tesco parkolójáb oltári fékcsikorgással, zsugorkanyarral állt be a parkoló autók közé. Ő menő a 10 éves ócska fauvéjével. Ezektől mentsen meg az autósok istene! A primitívsége nem érdekel, de egy a kategóriájában jó autót amelyből annó többet is hajtottam nem engedem leszólni.”
 • 10. a kék szuzuki wagonr+ vezetöje 2008. július 15. 09:29
  „kedves suzuki vádaskodo lehet hogy veled is megtörténhet ugyanez egy sokkal jobb autoval ez a baleset egy pillanat alatt megtörtént aki vezet az hibázhat is.Engem is négy gyerek várt haza én sem igy indultam el.”
 • 9. pan.cser 2008. július 15. 09:08
  „Nem az lökött akinek Suzukija van, hanem aki fikázza. Üzembiztonságra jóvál felülmúlja az átlag autót. Akik leszólják azok maguk valami menőnek mondott márka roncsaival járnak. Nekem viszont az a tapasztalatom, hogy az évtizedes öreg német márkák hajtói a legrosszabbul közlekedők. Szerintem ez esetben is mert az illető hajtott ki a Suzuki elé. Amit az előbb mondtam ez a Kisalföld hasábjain közzétett képekből is kiderül, csak figyeljétek. Ahhoz képest amennyi Szuki van kevés balesetet csinálnak. Ebben a szolíd kisautóban nem lehet csalódni, olcsó ár, üzemeltetés, csak hajtani kell, javítattatni alig!”
 • 8. xyz :) 2008. július 15. 08:40
  „A Szuzuki csak motorikusan jó, sajna kasznira szar.... de most nem az autó fikázása a cél....más autó is csúnyán össze tud törni!
  A baleset hamar megvan, sok a figyelmetlen soför...ennnyi, nincs értelme ragozni!”
 • 7. DG 2008. július 14. 23:28
  „Szerintem nem az autó viselkedik bután a forgalomban, hanem a sofőr. Bunkó pedig minden autó volánja mögé szorulhat. Ettől függetlenül - persze ha van rá lehetőségem - nem vennék soha Suzukit.”
 • 6. DP 2008. július 14. 22:58
  „Hát nem tudom, ki hogy van vele, de én azt tapasztaltam, hogy a forgalomban a régi Suzuki Swift-esek és az Ignis-esek nagyon bután bánnak a többi autóssal, azt hiszik hogy egy halom kölcsönnel van egy Suzuki-juk és akkor már mindent lehet.
  Nem birnak normálisan közlekedni!
  Figyeljétek majd csak meg ezt a kettő tipust az úton!

  Akinek meg nem inge ne vegye magára a véleményem! :D”
 • 5. pan.cser 2008. július 14. 21:48
  „A Suzuki egy nagyon megbízható autó még akkor is ha lenézed, sokkal megbízhatóbb a másiknál. Arról nem tehet a márka, hogy hogyan irányítják. Nem így kell az egódat növelni, kedves "egy autós". De a baleset szempontjából mindegy, valaki nem figyelt. A LÉNYEG, HOGY NINCS HALÁLOS ÁLDOZAT!”
 • 4. egy autós 2008. július 14. 20:30
  „isten óvjon a szizukis sofőröktől,csak akkor vagyok nyugodt ha már mögöttem van -akkor már nem lehet baj.pont ma láttam egy olyan koccanást amikor a szuzukis simán meg tudott volna állni ,de valamiért nem sikerült neki...én is meg tudtam pedig mögötte mentem...az is feltünt már hogy a szuzukik 80 % án van valamilyen sérülés...szóval csak óvatosan velük!!!nem ismerem a konkrét helyzetet ,de van egy sanda gyanum ki lehet a hunyó”
 • 3. Találgató 2008. július 14. 19:07
  „És ha az Opelos kikanyaodott a lakópark felől, a Suzukis meg le szeretett volna kanyarodni ugyanarra? Esetleg egyenesen Halászi felől-felé haladtak a járművek és így "csattantak" össze?!”
 • 2. Jancsi 2008. július 14. 16:54
  „Mikor arra jártam, épp egy sérültet támogatott 2 mentős, volt tűzoltó, rendőr, de terelés nem, csak kavalkád. De hogy mi merről merre ment, hogy így álltak, ahogy álltak.... nem bírok magamtól rájönni. Mert ugye ha az Opel a Kálnoki útról jött ki, a Suzuki meg Halászi felől, akkor a Suzuki lehet bal oldalon törött, de az Opel nem. Ha a Suzuki a város felől jött, akkor meg a jobb oldalán kellene töröttnek lenni. És ez fordított autó felállással is ugyanez...”
 • 1. ismerős 2008. július 14. 14:56
  „nagyon sajnálom suzuki soförjét persze opelost is.de az a szerencse hogy nem történt komoly baj”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mosonszentmiklóson is pezseg a klubélet

Mosonszentmiklós - Egyre többen csatlakoznak Mosonszentmiklós kluboldalához a… Tovább olvasom