Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Nagymamájához indult, de eltévedt egy lány Mosonmagyaróváron

A lány engedély nélkül távozott otthonról, a család összes tagja őt kereste. A város határában találtak rá.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. augusztus 13-án 22 óra 15 perckor érkezett bejelentés, hogy Mosonmagyaróváron, a Cseresznyés utcában a járókelők találtak rá egy zavartan viselkedő kislányra.

A helyszínre érkező egyenruhásoknak egy arra közlekedő férfi mondta el, hogy Mosonmagyaróvár településjelző táblánál pillantott meg egy földön fekvő kerékpár mellett álló gyermeket. A bejelentő gépjárművéből kiszállt, mivel úgy tűnt számára, hogy a kislány kétkerekűjével elesett ezért segítséget akart neki nyújtani.

A lány közölte, hogy nem szenvedett semmiféle balesetet, csak eltévedt. Kerékpárjával nagymamájához indult el, de nem tudta merre jár és nagyon megijedt, ezért húzódott félre az út szélére.

A járőrök kérdéseire a lány összefüggéstelenül felelt, nevén kívül más adatot nem közölt.

A rendőrök a szolgálati gépjárművel a 14 éves gyermeket a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra szállították, ahol megállapították személyazonosságát, majd értesítették édesanyját.

Az aggódó szülő panasz és sérülésmentesen átvette gyermekét és egyben közölte, hogy a lány engedély nélkül távozott otthonról, az utóbbi órákban a család összes tagja őt kereste.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sérti a homályos felirat

Tovább olvasom