Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Nagy volt a forgalom, pénzt kért a parkolásért a benzinkút Mosonmagyaróváron

Ötszáz forintot kellett fizetni a parkolásért a Shell benzinkúton. De válhat-e egy kút fizetős parkolóvá?
  
Olvasónk augusztus 19-én, a Szent István Napokra érkezett Mosonmagyaróvárra.

Este fél tízkor azt tapasztalta, hogy város Győr felőli oldalán lévő Shell benzinkút pénzt szed a parkolásért. Közlése szerint ezt írásban sehol sem jelezték, csupán a fiatal kutas közölte szóban, hogy ötszáz forint a parkolás.

- Kérdeztem tőle hogy a Shell egy parkoló társaság lett-e, meddig szól a díj, ki ellenőrzi hogy fizettem-e, mit tesz, mit tud tenni ha kinevetem és nem fizetvén otthagyom mégis az autóm a területükön. Válasz rövid volt: most ötszáz a parkolás - folytatta olvasónk.

- Tele volt a területük autókkal, mindenki fizetett? Nem hinném. Vendéglátásból, vendégszeretetből, marketingből mindenképp nulla pontszámot kapott az egész város tőlem emiatt. Senki sem vett semmit a Shell shopban, de a kicsit odébb lévő boltban jó forgalom lehetett.

Gondolom még ugyan ezt játszván a Shell parkoló társaság biztos beszed még pár 500 forintot.

Válhat-e egy benzinkút fizetős parkolóvá? - zárult olvasónk levele.

A kérdést feltettük a Shell Magyarországnak, ahol az alábbi választ kaptuk: "Az említett Shell töltőállomáson, a helyi rendezvények miatt augusztus 19-én és 20-án sokszor olyan mértékben megemelkedik a parkolások száma, hogy az állomás üzemeltetőjének a biztonságos és zavartalan közlekedés érdekében fizetőssé szükséges tennie a parkolást.

Az ilyen esetekben minden autós, aki úgy dönt, hogy élni szeretne ezzel a lehetőséggel, a parkolás költségéről természetesen átveheti a nyugtát illetve a számlát a töltőállomás kasszájánál" - olvasható a közleményben.

A nyitókép illusztráció. Forrás: shell.hu 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elvágtak egy gázvezetéket Mecséren - Hat embert kitelepítettek

A csőből ömlött a gáz, ezért a helyszínre elsőként kiérkező helyi önkéntes tűzoltók két házat… Tovább olvasom