Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Nagy István: szolgálnunk kell, nem vitázni

Dr. Nagy István, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje válaszolt Lehóczki Attila nyilvános vitával kapcsolatos felszólítására.


A baloldal közös jelöltje – Lehóczki Attila, vitára szólította fel dr. Nagy Istvánt a Kisalföld március 25-én megjelent számában.

Dr. Nagy István, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje az alábbi választ adta:

˝Nem vitára van szükség, főleg nem a jelöltek közöttire. Nekünk jelölteknek szolgálni kell a választópolgárokat, tájékoztatni az eddig végzett és a majdani remélt munkánkról.

Van különbség programjaink között. A FIDESZ-KDNP folytatni szeretné a munkahelyek teremtését, a rezsicsökkentést, a családok támogatását, a nyugdíjasok megvédését, Mosonmagyaróvár és a térség gazdasági fejlesztését, a Szigetköz vízpótlását, idegenforgalmi fejlesztését.

Én erről beszélgetek az emberekkel estéről estére rendezvényeimen. A legkisebb településtől a legnagyobbig. Megtalálható vagyok az emberek számára, mert közöttük élek. Ezért velük beszélgetek örömeikről és gondjaikról is.

Ezt javaslom Önnek is! Felemelő érzés megtapasztalni az emberek bizalmát. Szolgálnunk kell tisztelt képviselőjelölt társam, ez előbbre viszi a dolgokat. S higgye el nehezebb feladat, mint a saját hívek előtt „vitatkozni", vagyis elmondani a kötelező paneleket˝ - fogalmazott Nagy István.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eszközfejlesztés a Veritas Dunakiliti Kft.-nél

Gyártó- és információtechnológiai eszközöket vásároltak. Tovább olvasom