Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Nagy István így lett államtitkár a Vadászteremben - Fotó

Nagy Istvánnak összeférhetetlenség miatt le kell mondania Mosonmagyaróvár vezetéséről.
Államtitkári kinevezése miatt hét polgármesternek is le kell mondania városvezetői posztjáról, hogy ezzel megszüntesse az  összeférhetetlenséget.   
    
A hónap közepétől az agrártárcához igazoló, ott parlamenti államtitkárként dolgozó Nagy Istvánnak Mosonmagyaróvár vezetéséről kell lemondania.   
   
Korábban:

Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára (b) átveszi kinevezési okmányait Áder János köztársasági elnöktől az államtitkári kinevezések ünnepélyes átadásán az Országház Vadás
Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára (b) átveszi kinevezési okmányait Áder János köztársasági elnöktől az államtitkári kinevezések ünnepélyes átadásán az Országház Vadásztermében 2014. június 12-én.MTI Fotó: Beliczay László


Korábban - Fazekas Sándor tárcavezető szerdán Budapesten bemutatta a Földművelésügyi minisztériumban az FM tevékenységének irányításában résztvevőket, az államtitkári posztra jelölteket.

Nagy István parlamenti államtitkárként és a miniszter helyettesítőjeként (miniszterhelyettesként) segíti a továbbiakban a Földművelésügyi Minisztérium munkáját. Simon Attila István lesz a közigazgatási államtitkár. Czerván György az agrárgazdasági területért felel. Bitay Márton Örs az állami földekért lesz felelős. V. Németh Zsolt a környezetügyet, az agrárfejlesztést és a hungarikumokkal összefüggő területet kapta. Zsigó Róbert pedig az élelmiszerlánc-felügyeletért tartozik majd felelősséggel, mint államtitkár.

A földművelésügyi miniszter az elmúlt kormányzati ciklusban a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) - amely tárcát szintén ő vezette - tevékenységét sikeresnek értékelte, mert az ágazatban nőtt a termelés, a foglalkoztatottság és az export is, de az agrárium valamennyi mutatója javult - közölte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ősztől újra nyugdíjasegyetem

Az egyre növekvő létszám is jól mutatja a hallgatók kiemelkedő lelkesedését, összesen 331 hallgató vehette át az oklevelét. Tovább olvasom