Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

MVE: szavazni lehet a programról a neten

Folytatódik a Mosonmagyaróvári Vállalkozók Egyesülete (MVE) által „Van más választás, lehetne másképp!” jelszóval indított akció.
Sajtóközleményük szerint önkormányzati képviselőik négy éven keresztül tiszteletdíjukat egy alapítványnak utalták, ahonnan jótékony célokat támogattak a városban.

Ebből részesült a Karolina Kórház, a Lurkóvár Óvoda és a Fekete-iskola is. Most az Ujhelyi-iskola kosárlabdapalánkjai újultak meg, s Majorokban a Lajta-parti sportpályát is megszépítették. Még szeptemberben a majoroki óvoda is kap székeket és asztalokat. Emellett a Lurkóvár Óvoda udvari játékait újították fel, s a Családok Átmeneti Otthona gyarapodik új konyhabútorral.

A Mosonmagyaróvári Vállalkozók Egyesülete a helyhatósági választás célegyenesében programját szavazásra bocsátotta az interneten. A szervezet jelöltjei, egyes körzetekre vonatkozó programjaik és rendezvényeik is mind megtalálhatók saját honlapjukon, a www.mvesiker.com-on. Ugyanitt szavazhatnak a városlakók, hogy programpontjaik közül melyiket tartják a legfontosabbnak. A honlapon szereplő információkat folyamatosan frissítik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy év számokban és tükörben

Mosonmagyaróváron a képviselő-testület utolsó ülésén éles vita alakult ki az elmúlt négyéves program… Tovább olvasom