Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Műszer a gyermekekért

A Raiffeisen Bank 2000 óta évente kétszer támogat beteg gyermekeket ellátó intézményeket és alapítványokat.

Hatszázezer forint értékű banki adományból a mosonmagyaróvári Karolina Kórház koraszülöttek, újszülöttek és csecsemők oxigénszintjének és pulzusszámának folyamatos mérésére alkalmas készüléket vásárolt.

A Raiffeisen Bank 2000 óta évente kétszer támogat beteg gyermekeket ellátó intézményeket és alapítványokat. Elsősorban műszervásárlásra, beteg gyermekek ápolásához, rehabilitációjához nyújt anyagi segítséget. Tegnap a mosonmagyaróvári Karolina Kórházban ünnepélyes keretek között adta át Nagy Vincéné, a cég regionális igazgatója azt a 600 ezer forintos műszeradományt, melyből az intézmény egy új, úgynevezett pulsoximeter műszerhez jutott. Dr. Keszei Károly főor vos elmondta: a készülék segítségével a Kórház a súlyos állapotú koraszülöttek, újszülöttek és csecsemők oxigénszint- és pulzusszámmérését tudja elvégezni, s folyamatos ellenőrzését biztosítani. Dr. Vermes Tamás Kórházigazgató után Szabó Miklós polgármester köszönte meg az adományt, majd hozzátette: reméli, a bank adománya jó példa a helyi cégek és vállalkozások számára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Raktárváros Hegyeshalomban

Nagyszabású építkezés kezdődött a közelmúltban Hegyeshalom határában. Az M1-es autópálya és az M15-ös főút közt húzódó területen szinte egyik napról a másikra „nőnek ki" a földből a tízméteres betonoszlopok. A jó adottságokkal rendelkező telken az amerikai ProLogis cég létesít logisztikai bázist. Tovább olvasom