Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 05. szombat - Viktor, Lorinc

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Mosonmagyaróvár hírei, mosonmagyaróvári hírek > Mustgáz ölhette meg a 74 éves lébényi férfit

Mustgáz ölhette meg a 74 éves lébényi férfit

Úgy tudjuk, 74 éves férfi vesztette életét, aki régóta borászkodott a kertben megtermesztett szőlőjéből. Az idős férfi nyugdíjas feleségével és fiával élt egy háztartásban.

Mészely Réka - 2012.09.19. 17:23
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

"Forró musttal teli pincéhez riasztották Lébénybe a mentőszolgálat munkatársai szerda kora délután a katasztrófavédelem munkatársait, azzal a kéréssel, hogy onnan fel kell hozni egy embert" - mondta el portálunknak Dobos Viktória tűzoltó hadnagy.

A mosonmagyaróvári katasztrófavédelmi kirendeltség munkatársai mellett a lébényi önkéntes tűzoltók is a helyszínre érkeztek.

Szilágyi János tűzoltó alezredes, a Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője tájékoztatása szerint légzőkészülék segítségével már csak a pincében található személy holttestét tudták felhozni kollégái.

"A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja a haláleset körülményeit" - kaptuk a felvilágosítást Kocsis Tünde rendőr alezredestől.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint mérges gáz okozhatta a halált, a rendőrség hatósági boncolást rendelt el a halált pontos okának megállapítására.

Kapcsolódó cikkek:

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 3. pancser 2012.09.20. 10:09

Gondolom eddig soha nem volt baj ezért nem foglalkozott a bácsi a mustgázzal. Tudni kell, hogy akár 50 l mustnál is tetemes mennyiségű széndioxid keletkezik, amely nehezebb a levegőnél és egy kis helyiségben hamar kiszorítja azt. Önmagában nem mérgező, ha egyedül csak a szagtalan mustgáz van a helyiségben, akkor ott nincsen oxigén. A megelőzés egyszerű: Vigyünk égő gyertyát magunk előtt egy fordított kampósbot végén. Ha a gyertya elalszik ne menjünk tovább.

Moderálásra küldöm 2. Loich 2012.09.20. 06:35

Részvétem. Szegény bácsi, nagyon sajnálom. Szomorú egy ilyen haláleset. nagyon kérek minden idős embert, hogy óvatos legyen, mindenben. ( különösen néniknek üzenném hogy ne pucoljanak kényszeresen ablakot, nincs az a tiszta ablak ami megérne egy combnyaktörést) nem kell annyira bízni az élettapasztalatban, mint amennyire sokan teszik.

Moderálásra küldöm 1. Mankapunka 2012.09.20. 00:30

Borból jó a kannás,így is megy a tánc....................Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...