Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Munkacsoport vizsgálja az utcaneveket

A munkacsoport feladata lesz a közterületek elnevezésének felülvizsgálata és javaslat kidolgozása az új névre legkésőbb 2007. február 28-ig.
Több kezdeményezés is érkezett a mosonmagyaróvári önkormányzathoz a közterületek elnevezésének felülvizsgálatára, egyes utcanevek megváltoztatására. Nagy István alpolgármester javaslatára döntött a képviselő-testület legutóbbi ülésén egy szakemberekből álló munkacsoport létrehozásáról a közterületek elnevezésének felülvizsgálatára.

A testület döntése nyomán a munkacsoport tagjai lett: Papp Gyula történelemtanár, Thullner István helytörténész, Beregszászi Balázs levéltáros, dr. Kocsis Sándor, a városvédő egyesület elnöke, Hujber Zoltán a környezetvédő egyesület képviselőjeként, Tuba László, a „Mosonmagyaróvár Kultúrájáért" Közalapítvány kuratóriumának elnöke és Vida István történelemtanár.

A munkacsoport feladata lesz a közterületek elnevezésének felülvizsgálata és javaslat kidolgozása az új névre legkésőbb 2007. február 28-ig. A munkacsoport által készített javaslatot az igazgatási és ügyrendi bizottság véleményezi, majd azt követően a képviselő-testület dönt. A munkacsoport-tevékenység koordinálását Nagy István vállalta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lezáró(?) megbeszélések

Persányi Miklós környezetvédelmi miniszter kormányhatározati javaslatot tett a magyar–szlovák… Tovább olvasom