Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Munkában a nők a férfiak egészségéért

Férfiegészségnapot szervez tanácsadásokkal és szűrésekkel, bemutatókkal az Iniciál Autóházban július 2-án délelőtt 10 órától a Moson Megyei Nők Egyesülete.
A Moson Megyei Nők Egyesülete évente két egészségnapot rendez: nyáron a férfiak számára, novemberben pedig a hölgyeknek, a programok azonban mindkét esetben bárki számára nyitottak.
Az egyesület a szűrések mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a szakorvosokkal való konzultációra, a tanácsadásokra, mely megalapozottságát a 2010-es egészségnapok bizonyították. A részt vevő szakemberek megállapították, hogy a sok új érdeklődő mellett feltűnő a visszatérők száma. Valamint hogy az emberek kérdeznek, igénylik a szakemberrel való beszélgetést, az ismeretterjesztő szóróanyagokat, felvilágosításokat.

Ezúttal az Iniciál Autóházba bemutatókkal is várják az érdeklődőket.
Mindent a férfiasságról és a férfiasságért címmel urológiai tanácsadásra és prosztatarákszűrésre nyílik lehetőség. Lesz belgyógyászati-kardiológiai tanácsadás, érfalirugalmasság-mérés, vércukor-, vérnyomás- és testzsírmérés, bőrgyógyászati tanácsadás és anyajegyszűrés, reumatológiai tanácsadás, csontsűrűségmérés, fogászati és szájhigiéniai tanácsadás.

A hajgyógyászat mellett látás- és hallásvizsgálat, dietetikai szaktanácsadás és kóstolás, dohányzásról leszoktató program színesíti többek közt a programot.

Olvasóink írták

 • 5. pancser 2011. július 02. 16:20
  „Nem vagyok ellene a kezdeményezésnek, de köszönöm nem élek vele. Kicsit úgy érzem magamat a rendezvény kapcsán és a kommenteket olvasva, mintha mi férfiak amolyan pipogya , nemtörődöm lények lennénk akiket kézen fogva kell elvezetni ide oda, mert nem tudjunk magunkra vigyázni. Jelentem, ennek ellenére többségünkben büszke hímek vagyunk és nem csak magunkra, de a családunkra is tudunk vigyázni. Kedves hölgyek akinek a párja nem ilyen vezetgessék!”
 • 4. RickCartman 2011. július 01. 23:32
  „3. kíváncsi 2011.07.01. 22:29
  Úgy Lesz De A Magyar Nyelvben Nem Kezdünk Minden Szót Nagybetűvel Csak A Tulajdonneveket
  üdvözlettel: nemecsek ernő :-)”
 • 3. kíváncsi 2011. július 01. 22:29
  „Kérem, Hölgyeim, fogják kézen Kedvesüket, Férjüket, Édesapjukat, esetleg Fiúkat és hozzák el! Fontos! Kellemes időtöltés és közben egy-egy szűrés életet menthet.”
 • 2. Arpadrudolf 2011. július 01. 16:42
  „Gratulálok!!!
  Kérem propagálják a Nők a Férfiak Egészségéért kampányt!
  Hidjék el, a nők megbecsülése fog ezzel növekedni.
  Mert nem elég, hogy előbb halunk meg, de még a becsületünket is elveszik.
  Mindenhol, csak a nagymamákról , az idős hölgyekről szólnak a hirek.
  Sehol nincs szó a családjukért becsületesen gürcölő férfiakról, a nélkülözhetetlen szaktudásukról, az unokát ellátó nagypapákról. Árpád 75 éves nagyapa”
 • 1. Csipetke 2011. június 30. 13:19
  „Kedves Férfiak!
  Használják ki az egészségnap rendezvényeinek előnyeit!
  Megéri!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Informatikára kapott pénzt az iskola

A hegyeshalmi iskola tizenhárommillió forint támogatást kapott iskolai oktatást támogató… Tovább olvasom