Kisalföld logö

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 12°C | 17°C Még több cikk.

Münchenben a MoWinPark

München, Mosonmagyaróvár» Október második hetében Münchenben rendezték meg Európa legnagyobb ingatlanberuházási szakkiállítását és vásárát. A MoWinPark is bemutatkozott az Expo Realon.
A müncheni Expo Realra a négytagú mosonmagyaróvári delegáció a várost és a tervezett innovációs parkot bemutató, az esetleges együttműködési, fejlesztési lehetőségeket feltáró kiadványokat, DVD-ket vitt magával.

– Az önkormányzat 2001-ben komplex városfejlesztési feladatok irányításával bízta meg a Movinnov Kft.-t. Ennek keretében előkészítettük a leendő innovációs és kereskedelmi központ, a MoWinPark megvalósítását is. Delegációnk a befektetési információk közvetítésével foglalkozó ITD Hungary standjánál helyezte el anyagait, s ott tájékoztattuk az érdeklődőket a mosonmagyaróvári újdonságokról – mondta el Bella Sándor, aki szerint a müncheni Expo Realon való jelenlét igen fontos a kapcsolatépítés szempontjából. A MoWinParkban alapvetően osztrák és német nagyvállalatok láthatnak fantáziát, de a mosonmagyaróváriak az írektől kezdve a hollandokon át a kazahokig mindenkivel tárgyaltak közös fejlesztési elképzeléseikről.

Olvasóink írták

  • 1. Zéno 2008. október 26. 14:17
    „Ha kellően attraktív csomaggal rukkol elő a város lesz befektető is! Kérdés, hogy egy recessziós időszak mennyire előnyös az ilyen jellegű befektetések szempontjából ,de mindenképpen kellene, ugyanis a munkanélküliség tömeges megjelenése csak eztán várható!
    Drukkolunk a városatyáknak, hogy siker koronázza szándékaikat, amire a következő választások során nagy szükség lesz!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Városi gyásznap

Mosonmagyaróvár - Szombaton este 6 órakor a mosonmagyaróvári sortűz áldozataiért tartanak gyászmisét… Tovább olvasom