Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Mulatni bolondulásig - 7. Pozsonyi Magyar VIGADÓBÁL

A Pozsonyi Magyar Vigadóbál a legszínvonalasabb szlovákia magyar bál. A mulatságot február 12-én rendezik

A patinás pozsonyi Vigadóban a Redutban 2004-től nyújt kitűnő szórakozási lehetőséget mindazoknak akik e lenyűgözően szép környezetben, ínyenc menüvel és élvonalbeli előadók műsorával fűszerezve kívánják élvezni a farsangi szórakozást. Egyedisége abban rejlik, hogy néhány hasonló rendezvénnyel ellentétben a Vigadóbál, ahogy az a nevében is szerepel, nem egy feszélyezett légkörű rendezvény, hanem közvetlen hangulatú, mulatós bál, elérhető áron és mégis magas színvonalon.

Egy olyan pompás est, ahol sok-sok egymást régen nem látott ismerős találkozik és szórakozik önfeledten. Emellett azonban kiváló lehetőséget teremt a szlovákiai magyarságnak a társadalmi, politikai és gazdasági élet képviselőinek kapcsolataik ápolására és új ismeretségek kötésére. A bál vendégeit ugyanis korántsem csak a Pozsonyi magyarok alkotják. Kassától Dunaszerdahelyig, de észak Magyarországról Győrtől Sopronig is érkeznek bálozók, akik közül a legtöbben visszatérő vendégek, hiszen a Vigadóbál parázs hangulata még évek múltán is felejthetetlen élményt jelent számukra.A vegyes házasságok és barátságok révén persze számos szlovák, sőt más nemzetiségű résztvevője is van a mulatságnak.

Az elmúlt években a pozsonyi Vigadó káprázatosan szép báltermében fellépet már: Koós János, a Cotton Club Singers, az Irigy Hónaljmirigy, Komár László, Szikora Róbert és az R-GO gidák, Csepregi Éva, a Bon-Bon, a Romantic, a Dolly Roll és Péter Szabó Szilvia a NOX énekese is. Idén Fenyő Miklós és az ABBA emlékzenekar emeli majd az est fényét.

A kitűnő báli- és cigányzene csakúgy mint a finom magyaros ételek természetesen szintén elmaradhatatlan részei a bálnak. A szervezők számára a legnagyobb elismerést az jelenti, hogy a vendégek zöme visszajáró vendég, de mindig külön öröm ha újakkal is bővül a körük, ezért idén is

várjuk jelentkezésüket a következő telefonszámon: 0907 73 20 72, külföldről 00421 907 732072,

vagy e-mailen: bumerang@bumerangsro.sk.

Mulassanak bolondulásig Pozsonyban a Vigadóbálon!

2011. feb. 12-én szombaton!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Múzeum és levéltár a kistérség fenntartásában?

A Hansági Múzeum és a Cselley-ház mellett a levéltár fenntartását is vállalná a Mosonmagyaróvári… Tovább olvasom