Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

MSZP és szociáldemokrata közös jelöltek Mosonmagyaróváron

Schmuck Andor, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja országos elnöke konstruktív, párbeszéden alapuló, hiteles, ellenfeleket tiszteletben tartó kampányt kért a baloldali szövetség jelöltjeitől.
Mosonmagyaróvárért Választási Szövetség név alatt indít közös polgármesterjelöltet dr. Kovács Tamás személyében (aki az 1-es körzet képviselőjelöltje is) és képviselőjelölteket a Lajta-parti városban a Magyar Szocialista Párt, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja, a szakszervezetek, civil szervezetek és sportegyesületek összefogásában – jelentették be a csütörtöki sajtótájékoztatón. Itt részt vett Schmuck Andor, országos elnök, aki konstruktív, párbeszéden alapuló, hiteles, ellenfeleket tiszteletben tartó kampányt kért a baloldali szövetség jelöltjeitől.

– Mosonmagyaróvár önkormányzata jól működik, a nüanszokon szeretnénk változtatni. Egy nyugdíjasokat és egy fiatalokat segítő alapot hoznánk létre, szorgalmazzuk az óvári belváros, azon belül a vár rehabilitációját, a panelprogram folytatását, a játszóterek felújítását és újak létrehozását, parkolók kialakítását, útrekonstrukciót, járdaépítést, a Báger-tó rehabilitációját, Moson közbiztonságának javítását – vázolták terveiket a szövetség képviselőjelöltjei.

Jelöltjeik körzetenként: dr. Kovács Tamás, Bíró István,
Proity József, Szabó Balázs, Gnám Károly, Simon Mihály, Élő Károly, Csutak István, Mácsik János és Winkler Károly.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lébény - Hatszázból százhetvenhárom

Az első világháború kitörésének századik évfordulójára emlékeztek Lébényben, a még tavaly… Tovább olvasom