Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

MSZP–SZDSZ: együttműködnek

Nagy Lajos, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és Szentkuti Károly, a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) mosonmagyaróvári szervezeteinek elnökei kedden bejelentették: a két párt egyetért abban, hogy az MSZP–SZDSZ kormány megalakítása érdekében a választási együttműködés helyileg is megköttessen.

Mindkét párt érdeke, hogy a mosonmagyaróvári választókörzet egyéni képviselője az MSZP jelöltje, Tóth Tiborné dr. legyen. Ennek elérése érdekében az MSZP és az SZDSZ összehangolja kampányát, hogy a szocialista és liberális szavazókat minél nagyobb számban mozgósítani tudja a második fordulóra. A két pártelnök egyetértett abban is, hogy az elmúlt négy év önkormányzati munkája alapján az együttműködést a következő ciklusra is kiterjesztik. Ennek konkrét formáit április 30-ig kidolgozzák.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghajló rendszámtábla, rendőrségi ellenőrzések

Már beszámoltunk korábban az „amatőr terepmotorosok" és a természetféltők gondjairól. Sokan közülük a jó idő beálltával a Halászi és Máriakálnok közötti Agg-erdő és a Bordács–Szúnyogvár-dűlő védett területeire igyekeztek. Tavaly ősszel a helyiek arról panaszkodtak, hogy a búzatáblákon is keresztülhajtanak, kárt okozva ezzel a gazdáknak. Tovább olvasom