Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Motorosok adakoztak

Ruhát, játékokat és egy tál gulyáslevest kaphattak a Szigetközi Sasok Motoros Baráti Körének jóvoltából azok, akik a Mosonmagyaróvári Családok Átmeneti Otthonába betértek szombaton.Nemcsak az otthon lakóit, hanem minden rászoruló családot Mosonmagyaróvárról és környékéről vendégül láttak a Barátság utca 29. szám alatti intézményben. Tavaly is szerveztek már ehhez hasonló akciót.

– Két teherautónyi ruhát, cipőt, gyerekjátékot juttatunk el az otthonba – hangsúlyozza Varga Róbert, a motorosegyesület elnöke. Dr. Mihályi Zsuzsa jóvoltából ingyenes orvosi vizsgálatra is lehetőség nyílt, de két üst gulyás, kenyér és péksütemény is elfogyott a helyi vállalkozások támogatásával. Egy Szolnok melletti település középiskolásai tizenhat zsák ruhát küldtek el Mosonmagyaróvárra, melyeket ugyancsak kiosztottak a hétvégén. Az egyesületi elnök tudatta: karácsonyra az Éltes-iskolát segítenék adományaikkal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellenőrzött keretek közé szorítanák a lomtalanítást

Mosonmagyaróvár - Sokan nem ˝rendeltetésszerűen˝ használják a lomtalanításra kihelyezett konténereket a városban. Tovább olvasom