Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Motoros baleset Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár - Súlyos sérülésekkel járó közlekedési baleset történt péntek kora este Mosonmagyaróváron a Károly utcában.
Egy Fiat Panda típusú személyautó fordult ki jobbra a Vízpart utcából, majd már több métert egyenesen haladt a Károly utcán, amikor egy mögötte érkező Suzuki motorkerképár a kocsi jobb oldalának ütközött, majd az útmenti villanyoszlopnak és az ott parkoló Audinak csapódott. A motoron ülő fiatalembert a mentők súlyos sérülésekkel a győri kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: Méhes Ákos (További képekért kattintson ide!)

Olvasóink írták

84 hozzászólás
 • 84. Jennyke 2008. október 29. 14:32
  „üdv megint!
  Az a helyzet,hogy a motoros baleseteknél álltalában mindig a motorost hozzák ki vétkesnek. Ez azért van mert az autosok nem tudják elviselni,hogy a motor gyorsabb és veszitenek az önbizalmukbol mikor egy egy motoros megelözi öket. Ezt tapasztalatbol mondom. Zsolti mögött is megszámolhatatlan alkalommal ültem és tudom jo motoros. tehát az autosoknak le kéne gyözni az önbizalmulat a biztonságos közlekedésért.
  Üdv: Zsolti barátnöje”
 • 83. Jennyke 2008. október 26. 16:36
  „Kedves okoskodó autosok!!
  Köszönjük Zsolt nevében is a jókivánságokat, de mivel ilyen kis okosak vagytok ha egyzser motorra ülnétek tiis, akkor belátnátok, hogy az autosok lenézvén a motorosokat ott tesznek alájuk ahol csak tudnak!!Azt kivánom minden kedves autósnak, hogy egyszer üljenek motorra és ugy járjanak mint szegény Zsolti!!További szép estét!!
  Üdv:Jennyke
  Ui.:Ha én szét vagyok szorva akkor nem ülök autóba!!”
 • 82. benelli1000 2008. október 22. 22:51
  „Kedves okoskodó és nem okoskodó társaim!
  A képlet egyszerű: A hülyeség ellen minden eszközzel védekezni kell! Jelen esetben a tagot ki kell vonni a forgalomból!”
 • 81. tesó 2008. október 16. 11:48
  „Köszönjük a jókívánságokat!(ÁTADVA!)
  Zsolt(a motoros) és családja”
 • 80. Jawa 250 delux 2008. október 15. 11:49
  „76. Korai kezdés!
  Szerintem teljesen igazad van, ugyanis ameddig a gyerek ilyen kicsi, először csak magára figyel, aztán 2x megégeti a forró kipufogó a lábszárát, mert pl. rádőlt a járgány már kezd töprengeni, hogy jó lesz figyelni (először) magamra és szép lassan kialakul a környezet iránti érzékenység is.
  Saját gyermekeimmel kapcsolatos tapasztalat (ők is 5, ill. 6 évesen kezdték a motorouzást), hogy mire 14 évesen smkp. vizsgát tettek, minden aggodalom nélkül engedtem őket a forgalomba. Ennek már lassan 20 éve...és vélemyényem szerint csak a látásmódjuknak köszönhetik, hogy még élnek...”
 • 79. Hayabusa 2008. október 15. 09:13
  „Üdv Mindenkinek!

  Egy ilyen baleset mindig szomorú és sajnálatos dolog és érthetően felkavarja a kedélyeket. Jómagam nagyon régóta motorozom és elég sokat láttam és megéltem már a közlekedésben. A végső konklúzió természetesen mindenképpen az, hogy aki nem motorozik kellő óvatossággal és körültekintéssel és a lehető leg "deffenzívebben" a városban, az nagy valószínűséggel előbb-vagy utóbb hasonlóan jár. Az ominózus utcában korábban 30-as korlátozás volt, nem véletlenül. Nagyon veszélyes terep. A renitenskedő motoros társaimnak mert persze, hogy van ilyen is azt üzenem, hogy arra gondoljanak, mit történhet ha egy ilyen motor a járdán közlekedő békés járókelőket, gyerekeket anyukákat talál meg....na az igazán nagy probléma. Ettől függetlenül a szűk baráti körömben -nem kevés motoros- mindenki kultúráltan közlekedik a gépével és próbál békében együtt lenni az autósokkal. Az autósokat pedig szépen kérem, hogy ha lehet még több körültekintéssel kanyarodjanak ki egy útra, mert sosem lehet tudni, hogy mikor jön egy motoros-donor vagy nem donor módjára és ha megvan a baj azon már hiába az utólagos rágódás és okoskodás. A motorosnak pedig kívánom, hogy minél előbb gyógyuljon meg!”
 • 78. Oki-Doki 2008. október 15. 07:07
  „71-nek. Úgy tünik már olvasni sem tudsz javaslom olvasd el még egyszer amit írtam.Nem azt írtam,hogy farkasgyepün motorospálya van hanem ott is meg sok más helyen a közutakat nézitek annak mint pl.cseszneki vár és környéke.Nem mindegy mint ahogy az sem,hogy szerinted aki nem ismeri a most használt motoros szlengeket az nem lehet motoros.Hát ebben tévedsz és még valami a legtöbb balelstnél hivatalból ott kell lennem és mint kivülálló talán objektívebb a rálátásom mint neked.Természetesen nem azt gondoltam,hogy minden motoros donor csupán azt érzékeltettem amit tapasztalok.Láttam 10-15 motorost akik lecserélik a gumit kopottra és egymással versenyeznek Hegyeshalom és Rajka közötti szakaszon szerinted ez normális dolog?A slik gumi egy kicsit más mint a kopott gumi és kizárólag más aszfalton használják de gondolom ez is csak okoskodás vagy nem?Niért nem látod be,hogy ha valaki elitéli a szándékosan magának és másoknak kárt okozó közlekedőket,nem csak motorosokat attól még nem kívánja a halálát csak legfeljebb a családot emlegeti.Szó nincs arról,hogy az ember rosszat akar embertársának csak néha nem lenne baj ha a motorosok is így gondolnák.Szerintem az sem mérvadó,hogy hány motoros balelset történik hanem az hogy ezek 80% halállal végződik sajnos.Ennyi erővel az is hülye aki kitalálta a bukósisak viselését és amerikában meg nem kell.”
 • 77. Imcsi 2008. október 14. 23:04
  „A korai kezdés és a felelősségteljes közlekedés között én nem látom az összefüggést!”
 • 76. Korai kezdés 2008. október 14. 22:15
  „A lehető legkorábban kell (akár 5 - 6 évesen!) a motorozást! Aki ennyi idősen kezdi egészen kicsi a valószínűsége, hogy felnőttként baromságot csináljon.”
 • 75. Ismi 2008. október 14. 20:03
  „Én csak annyit szólok hozzá, hogy nem marni kéne egymást, hanem összefogni és jobban figyelni, hogy megelőzzük a hasonló baleseteket. Zsoltinak pedig azt kívánom, hogy gyógyuljon meg (örülnék, ha valaki konkrét dolgokat is tudna mondani az állapotának változásáról).”
 • 74. MotoroSOKKsoksok 2008. október 14. 19:58
  „(De sokan vagytok!) VAgy talán magadat tartod többesszámba...
  De ha szeretnél általánosítani, akkor szerinted MINDEN rendőr hülye, MINDEN pap pedofil,és MINDEN tanár üti vágja a diákot,és MINDEN vállalkozó csaló?
  Ugye ,hogy ez hülyeség? Na látod, ez az álltalánosításról a véleményünk!
  Láttál már autósnak idegentől álított emlékművet?
  Szerintem ez 1 nagyon szép gesztus és összetartás. (csak irigykedtek)csak elmondom neked minden motoros autós is :P”
 • 73. "én szeretem a motorosokat" 2008. október 14. 18:27
  „Kedves MotoroSOKKsoksok!
  Most aztán jól megmondtad mindenkinek. Ettől függetlenül továbbra is mindenkinek ugyanaza véleménye a motorosokról. Ne csodálkozzatok, ha általánosítanak benneteket. Érdekes minden motoros azt mondja, hogy ő normálisan közlekedik. Akkor azok, akiket a városban gyakorta látni örjöngeni, vajon fantomok? A motoros társadalomnak kellne helyre tenni az ilyen renitenseket. De ti csak egy dolgot tudtok tenni: emléket állítani az út szélén és hősként felnézni azokra, akik a hülyeségük áldozatai lettek. Ezen gondolkodjatok el, mielőtt háborogtok.”
 • 72. MotoroSOKKsoksok 2008. október 14. 18:06
  „Javítás:Japánban 2 évet kell motoron közlekedni ahogy,hogy AUTÓ
  jogosítványhoz jusson!!!!!!!!!(sztem nem hülyeség!)”
 • 71. MotoroSOKKsoksok 2008. október 14. 17:48
  „Oki-doki-nak.:Te 1 tökéletes lény vagy!!
  Na figyelj csak tudjuk már a leírtak alapján,hogy te minden helyzetben csak az észszerűt csinálod!Csak a motorozás és az ahoz kapcsolódó hiányod gyenge.
  1:Farkas gyepün nincsen túra ill sportmotor pálya.
  2:Hogy mondhatsz ill.hogy akarsz véleményt nyilvánítani motorbalesetről amikor a pontos eseményt a rendőrök sem tudják.
  3.A donor szó értelmét te tudod?(mert amiről te beszélsz ill hülyeségeket irogatsz,azok szerencsére élő emberek, olyan mint te).
  4:Ha neked vki megírja a véleményét, nem biztos hogy hülyébb mint te(Tökéletes.)csak TE AKARSZ EBBEN A FÓRUMBAN A FŐ OKOS LENNI!!!!
  Szerintem TE CSAK 1 RÁÉRŐ OKOSKODÓ ROSSZINDULATÚ IRIGY EMBER VAGY! (Gibicnek semmi sem drága).
  5:A motorozásról még annyit számold ki, hány motorbaleset van városunkba évente ,hányszor hibás a motoros,hány motor van, hány motoros okozott vétlennek balesetet.
  Öreg apád a lovaskocsin mit mondott volna rád,amikor 90km/h sebességgel el "száguldassz" a lovaskocsi melett.
  6:A suttyókról meg még annyit,hogy csak azt szóld le akinél többet tudsz a motorozásról.Okoskodó ráérő pöcs vagy mert ilyen szlenget a motorosok nem használnak ,hogy(grízes előzés) itt is látszik hogy te nem ehhez a réteghez tartozol és nem is tartoztál soha.
  MINDENKINEK!: Japánban 2 évet kell motorral közlekedni ahhoz hogy motor jogosítványhoz jusson! Ott mindenki aki autót vezet áttélte a motoros reakciókat veszélyeket és ezért figyel a motorosokra. NEM HÜLYÉK UGYE??????????
  MOTOROSTÁRSUNKNAK , BARÁTUNKNAK MIELÖBBI GYÓGYULÁST KÍVÁNUNK”
 • 70. Freewind 2008. október 14. 16:09
  „Okoskodónak teljesen igaza van a motoros mögötti követési távolságot illetően.
  Sajnos ideális körülmények a forgalomban csak akkor lennének, ha mindenki csak maga és egyedül használná az utakat.”
 • 69. Oki-Doki 2008. október 13. 19:17
  „Street Fight Nem vagyok F1 pilóta de már vezettem,téged mikor engednek ilyen műszerek közelébe? Talán azon a pélyán kellene kiélni magatokat amit arra építettek.Lehet sőt biztos jegyet vennék rá mert szeretem nézni,de a hülyéket ott sem engedik labdába rúgni.Ha ott ér egy ilyen baleset egy grízes előzés vagy bármi más miatt,azt mondom tökös gyerek vagy bevállaltad csak nem sikerült.Addig amíg ezt közutakon csináljátok felelőtlen suttyónak tartalak a többivel együtt.Nem én járok a félpályára versenyezni,nem engem szedtek össze a szalagkorlát alól és sem Farkasgyepüre sem pedig cseszneki vár környékére nem járok riogatni a forgalom többi résztvevőjét.Ott is láttam mentőhelikoptert érkezni egy felelőtlen motoros miatt miközben egy másik ember infarktusban meghalt mert nem volt több heli a közelben. Gondolkodj ezen el,ennyi erővel naponta felgyujthatnád a házadat és fikáznál mindenkit,hogy nem oltották el meg mindenki hibás csak te nem.Véletlenek mindig voltak és lesznek is de szándékosan keresni a bajt ez nem más mint önkéntes donor.”
 • 68. Oki-Doki 2008. október 13. 19:05
  „Street Fight-nek Csodás a szókincsed lehet,hogy ott szerezted ahol a jogsit? Tudod nekem már benőt a fejem lágya ezért nem ülök motorra.Én már akkor motorosok közé tartoztam amikor neked még csattogós lepkéd sem volt.Az viszont a hozzászólásaidból kitünik az oviban szalonna lehetett a jeled mert akkora paraszt vagy.
  Imcsinek-Én nem azt mondtam,hogy apukája vette a motort hanem azt,hogy éjjel-nappal dolgozik azért,hogy a család ne nélkülözzön.Nyilván amit majd ezért a balesetért fizetni kell azt sem a felelőtlen gyerek fizeti ki.Abban pedig egyet értek,hogy keresse meg a rávalót talán jobban becsüli.Ez viszont nem azt jelenti,hogy így is van mert ettől függetlenül szerintem nem gondolja végig egyik gyerek sem,sokszor a meglett ember sem,hogy amit akkor éppen csinál mi lesz a következménye.Amit nem értek miért éppen a közlekedésben van így. Nem mindenki tolvaj,gyilkos,csaló mert tudják,hogy törvénytelen és tisztában vannak a következményekkel is.A szülőknek kötelessége vigyázni,segíteni gyermekét de sokszor milyen áron?”
 • 67. hk 2008. október 12. 20:59
  „puntocska te barom az 1maásik motoros volt!”
 • 66. Imcsi 2008. október 12. 20:21
  „Suzuki GSXR 1000 !
  MI az, hogy "a motor mennyi idő alatt érhet oda "? 50km/h sebességgel haladva egy gyalogos, egy kerékpáros, egy motoros, egy autós, egy kamion és egy repülő is ugyanannyi idő alatt ér oda! Hogy mennyi idő alatt tud megállni, az már más kérdés!”
 • 65. Imcsi 2008. október 12. 20:13
  „Mivel még nincs hivatalos "hogy történt a baleset", ezért én így képzelem: A piros körnél a Vízpart utcáról jobbra kanyarodott a Fiat a (Marx) Károly utcára, közben érkezett (nagy sebességgel) a motorkerékpár inmár hátulról, fékezett, hogy ne menjen bele hátulról,- és mivel feltételezésem szerint szemből is jött valaki- inkább jobbról kerülte volna ki a Fiatot és így meg a annak ütközött először, majd a villanyoszlop, az Audi és a beton!
  OKidoki!
  Én biztos nem dolgoznék azért éjjel-nappal, hogy a fiamnak ilyen motorja legyen! Ha kell Neki, akkor keresse meg az árát! Ha meg az apja vette neki ezt a motort, akkor Ő is hibásnak érezheti magát a baleset után!”
84 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Robbanás a Mofém-telepen

Mosonmagyaróvár - Az elsődleges vizsgálatok szerint vélhetően gázszivárgás okozta azt a robbanást,… Tovább olvasom