Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Mosonszentmiklóson is pezseg a klubélet

Mosonszentmiklós - Egyre többen csatlakoznak Mosonszentmiklós kluboldalához a mosonszentmiklos.kisalfold.hu honlapon. Bedő Csaba polgármester, klubvezető folyamatosan tölti fel a friss információkat, a pillanatfelvételek a település mindennapjairól festenek egyre árnyaltabb képet.

Mosonszentmiklósi látogatásunk idején a falu kluboldalához közel ötven internetező jelentkezett be. A település lakói összetartásukat már korábban is bizonyították: így „állhatott" a dobogó első fokán a Kisalföld által szervezett A megye 7 csodája versenyben a helyi katolikus templom is. A közösségi oldalt a helyi képújságban népszerűsítették első körben, viszont a falu hivatalos honlapján is elhelyeznek majd egy linket.

mosonszentmiklos.kisalfold.hu

A két oldal kiegészíti egymást, amint Bedő Csaba mondja, „jó társak": a hivatalos oldal tájékoztató jellegű, információkkal, rendeletekkel és határozatokkal, a kisalfold.hu által kezdeményezett viszont klubjellegű, beszélgetős lehet.

Bedő Csaba bízik benne, egyre többen kapnak kedvet a véleménynyilvánításhoz az oldalon.
Bedő Csaba bízik benne, egyre többen kapnak kedvet a véleménynyilvánításhoz az oldalon.

– A kluboldal elsősorban a fiatalabbakat érdekli, ami örvendetes, hiszen éppen ez az a korosztály, mely a közéletben aligha hallatja a hangját. Reméljük, hogy az oldal a továbbiakban igazi klub jelleget ölt, a tagok fórumoznak, elmondják véleményüket – magyarázza a klubvezető, akit Veronika lánya is segít a munkában. A tizenkilenc éves lány a Budapesti Gazdasági Főiskola diákjaként a szünidőben ötleteivel gazdagítja az oldalt: egyedi arculatot adott neki.

Szavazni lehet, és az eseménynaptár sem üres: ma  lomtalanításra nyílik lehetőség, augusztus 3-án Horváth Dori Imre (41 évig szolgált a településen lelkészként) vasmiséjére várják az érdeklődőket. Egy következő nagy rendezvény augusztus 9-én a falu jubileumi évének főünnepe, amikor is dr. Erdő Péter bíboros felavatja a felújított Zichy teret.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összeadták a vizitdíjat az orvosnak

Szigetköz - Egy hónapig négy falu – Dunaremete, Kisbodak, Püski és Lipót – állta körzeti… Tovább olvasom