Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Mosonmagyaróvárról szólt a nóta

Többórás élő kívánságműsort közvetített a Petőfi rádió a hétvégén Mosonmagyaróvárról, a Nők a Városért Egyesület tízéves jubileumi rendezvényéről.
Forgács Antalné süteményei egyöntetű sikert arattak azon a versenyen, mely szombaton a tízéves Nők a Városért Egyesület által szervezett „A főzőkanáltól az estélyi ruháig! Nótaszótól a szív küldiig!" című rendezvény keretében gyűjtötte össze az érdeklődőket. Az újrónafői hölgy linzerkarikájával, pudingkockájával és gesztenyés-meggyes vendégvárójával elnyerte a Kisalföld receptkönyvéből is ismert mesterszakácsok, Suga Péter és Sátor László elismerését. A harmadik helyet Dertyina Istvánné érdemelte ki orosz krémesével. A díjakat Tarnai Kiss László adta át, aki a Petőfi rádió Nótaszó című műsorának többórás élő műsorával és magyar nótákkal örvendeztette meg a közönséget.


Az esemény során a mesterszakácsok dedikálták lapunk receptkönyvét, az érdeklődők beszélgethettek Szabó Csillával, a Bizalmasan rovat vezetőjével. Mayer Évához öltözködési tanácsokért lehetett fordulni, Fekete Adrienn sminkötletekkel kedveskedett, Molnár Zsuzsanna hajanalitikus és fodrászmester pedig rávilágított: a haj, a fejbőr a lélek tükre. Lisztai Éva dísznövénykertészhez és virágkötészhez is sokan fordultak hasznos praktikákért. A művelődési házban működő kézművesműhely tagjai is szebbnél szebb terítőkkel, gyöngyökkel, dísztárgyakkal mutatkoztak be.

Mészely Réka

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közös fellépés a kavicsszállítók ellen

Szlovák kavicsszállítók „gyúrják” Dunasziget, Dunakiliti és Rajka útjait: Halásziról északi szomszédunkhoz szállítják az alapanyagot. A falvak a közlekedésfelügyeletet arra kérik: ellenőrizzék a járművek súlyát. A bánya engedélyeztetési eljárása során egyetlen település sem tiltakozott megnyitása ellen. Tovább olvasom