Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Mosonmagyaróvárról szól a rádió

Különleges eseménynek ad otthont december 9-én, szombaton a Flesch Károly Kulturális Központ.
Wenesz Jánosnét sokan ismerik, és nem csak a városban és környékén. Brigitta húsz éve vezeti a kulturális központ büféjét, ahol sok híresség megfordult már az előadások után. A vendéglátós közülük jó néhánnyal baráti kapcsolatot is ápol és rendezvények szervezésében is szívesen közreműködik. Weneszné tagja a Nők a Városért Egyesületnek is, amely most lesz tízesztendős. A jubileumot a tagok egy nagyszabású programmal szeretnék megünnepelni és emlékezetessé tenni. December 9-én, szombaton délelőtt 11 órától ezért sokszínű rendezvénnyel várják az érdeklődőket, a hölgyek mellett a férfiakat és gyerekeket is a Flesch Károly Kulturális Központba.

A jelenlévők találkozhatnak a Kisalföld-szakácskönyvekből ismert mesterszakácsokkal, akik végigkóstolják azokat a süteményeket is, melyeket a kezdeményező szelleműek elvisznek a programra. A szervezők biztatnak mindenkit egy tányér édesség elkészítésére, hiszen a mesterszakácsok bírálatai alapján a legfinomabb sütemények receptjei bekerülnek a harmadik Kisalföld-szakácskönyvbe. A rendezvényen az érdeklődők találkozhatnak Szabó Csillával, a Kisalföld BizalmaSAN rovatának vezetőjével is. Lesz továbbá kozmetikai, kézimunka-, hajgyógyász- és öltözködési tanácsadás is, de hasznos információk is elhangzanak a szobanövények ápolásáról.
A programok másik különlegességének kínálkozik az, hogy a Petőfi rádió stábja a helyszínről közvetíti élőben a Nótaszót Tarnai Kiss Lászlóval, a Szív küldit pedig Ördögh Csillával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A beteg asszony osztrák nyugdíjára vár

2000-től külföldi munkáltatói igazolással is lehet Magyarországon banki hitelt kapni, amit Toldikné… Tovább olvasom