Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 23°C Még több cikk.

Mosonmagyaróvárra ért a Kiválóság programja

A Kiválósággal Mosonmagyaróvárért Díj elnevezésű program nyitóértekezletét tartották a minap az SMR Hungary Bt. mosonmagyaróvári gyáregységében.

Az eseményen részt vett Nagy István polgármester, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mosonmagyaróvári regionális elnökségétől Tibori Pál-Levente térségi elnök, a munkabizottságba beválasztott kamarai tagok, valamint a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület részéről Sugár Karolina elnök és Szabó Kálmán igazgató.

A Kiválósággal Mosonmagyaróvárért Díj kezdeményezői partnerségi megállapodást írtak alá.
A Kiválósággal Mosonmagyaróvárért Díj kezdeményezői partnerségi megállapodást írtak alá.

„Ez egy olyan, a vállalkozások fejlődését segítő projekt, amely első ízben Győrben indult az elmúlt évben. A mostani díjat és a programot a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesülettel közösen alapítja és valósítja meg a mosonmagyaróvári régió kamarai tagsága és az önkormányzat" – mondta el Tibori Pál Levente.

Az egyéves program céljai között szerepel a városi szervezetek partnerségének erősítése, a közös fejlesztések elindítása, a kiválóság és a CSR kultúra (a vállalati társadalmi felelősségvállalás) terjedésének támogatása, a meglévő gyakorlatok megosztása és a jól kommunikálható „városi haszon".

A résztvevői partnerségi megállapodást is aláírtak. Továbbá egyeztették a szakmai munka akciótervét, tisztázták a főbb szakmai feladatokat, döntöttek további partnerek bevonásáról és az egyes cégeknél végrehajtani kívánt fejlesztésekről is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fémgyűjtés ˝családi vállalkozásban˝ Mosonmagyaróváron

A vasúti sínek mentén, egy kézikocsival szállították el az összegyűjtött több tucat radiátort és más fémhulladékokat a tolvajok. Tovább olvasom