Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Mosonmagyaróvári hóhelyzet: részleges tanítási szünet, járhatatlan utak

öbb útszakasz is lezárva a megyében. A vonatok, buszok késnek. Több helyütt a hatóságok ellenőrzik a hóláncok meglétét.
Január 18., péntek

19. 00 - A Mosonszentmiklós-Lébény közti út is le van zárva. Mosonszentmiklós és Lébény csak Mosonszentmiklós-Gyártelep felől közelíthető meg.

17. 10 - Mosonszentmiklós és Öttevény között az út pénteken 12 órától van lezárva. Mosonszentmiklós és Lébény között az út egy sávon nehezen, de járható. A fotó is ezen az úton a miklósi faluvégen készült - közölte Bedő Csaba polgármester.

16. 56
- Délután négy óra körül Mosonmagyaróvár és Halászi között hómarók tisztították meg az utat, így megindulhatott a forgalom - jelezte Rédling József.

Fotó: Rédling József
Fotó: Rédling József


15.14 - A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitány részlegesen feloldotta a 7,5 tonna megengedett össztömeg feletti tehergépjárművekre vonatkozó, az országba való belépésüket tiltó korlátozást.

Kópháza, Sopron, Hegyeshalom, Rajka és Vámosszabadi határátkelőhelyeken így a tehergépjárművek újra behajthatnak az országba. Ezzel egyidejűleg az M1-es autópályán forgalomkorlátozást vezettek be: az autópályáról nem lehet lekanyarodni a 85-ös és 86-os főutakra - írja az Útinform.

14: 48 - Aktuális időjárás 14 órakor: Megyénkben piros riasztás van érvényben, továbbra is hófúvásra a soproni, a kapuvári, csornai és mosonmagyaróvári kistérségben.

14.10
- "A 86-os út felszabadult, Mosonmagyaróvár - Halászi között az út felszabadult, Máriakálnok már elérhető. Halászi - Dunasziget között az út nem járható. 14.45 órakor Mosonmagyaróvárról minden irányban elindulnak az autóbuszok A hókotró járművek dolgoznak, de már nincs hova a havat eltolni." - olvasható a Kisalföld Volán weboldalán.

13.13 - A havazás és az erős szél miatt több vonalon váltóállítási gondok okoznak fennakadásokat a vasúti közlekedésben. Húsz-huszonöt perces késéssel közlekednek a vonatok Vas, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében.

13.10 - A 86-oson a császárréti kanyar és Jánossomorja közötti útszakaszon kamionok(!) állnak keresztben, az út lezárva. Mivel visszafordulni nagyon körülményes a hóátfúvás miatt, aki nem akar a mentés ideje alatt több órát a sorban várakozni, ne induljon útnak - írta tudósítónk.

A MÁV Zrt. több száz dogozója folyamatosan tisztítja a váltókat, de a havazás és az erős, időnként viharos erejű szél, valamint a szerelvények által okozott menetszél miatt minden vonat után újra kell tisztítaniuk a váltókat.

>> Kövesse figyelemmel a vonatok késését! Az aktuális vonatközlekedésről ide kattinta tájékozódhat.

12.46 - A Győrből érkező vonatok továbbra is 4 perc alatti, Budapest-Keleti pályaudvar felől érkező vonatok pedig 14 perc alatti késéssel közlekednek.

12.05 - "Mosonmagyaróvár és Halászi, valamint Máriakálnok között az autóbuszok nem tudnak közlekedni, az akadályok elhárítása folyamatban van."

>> A Kisalföld Volán folyamatosan frissülő hírfolyamát ide kattintva olvashatják el!

11.12 - Négy útszakasz járhatatlan Győr-Moson-Sopron megyében, és két átkelőhelyet sem használhatnak a kamionok - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese péntek délelőtt.

Kálmán Gabriella elmondta: a Páli és Edve, az Újkér és Egyházasfalu, a Bezenye és Hegyeshalom közötti, valamint a Mosonszolnokot az 1-es úttal összekötő szakaszt zárták le a rendkívüli időjárás miatt a forgalom elől. Több térségben kötelező a hólánc használata.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy azok induljanak útnak, akinek halaszthatatlan teendője van.
A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy azok induljanak útnak, akinek halaszthatatlan teendője van.

10.29 - Máriakálnok és Mosonmagyaróvár között szinte járhatatlan az út, van olyan rész, ahol 1 sávra szűkül. Hol vannak a hótolók? - írja tudósítónk.

10.23 - A MÁV Zrt. munkatársai az egész Dunántúlon nagy erőkkel dolgoznak, hogy fenntartsák a vasúti közlekedést. Több száz fős létszámú hó eltakarító személyzet tisztítja a váltókat, és a peronokat, Zala, Vas, Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyékben.

Az állandósuló havazás, az erős, időnként viharos erejű szél, valamint a vonatok okozta menetszél miatt azonban minden vonat után újra kell tisztítani a váltókat. Emiatt több vonalon 20-25, de egyes vonatok 40-50 perc közötti, késésével is számoljanak az utazók.

Az osztrák vasúton is komoly gondot okoz a vonatok fogadása és indítása. Közel 100-120 perc késéssel várakoznak a határállomásokon a kifelé induló vonatok. Hasonló 100 perc körüli késéssel érkeznek hazánk területére a nemzetközi vonatok.

9.26 - Az Öttevény-Mosonszentmiklós szakasz között lévő felüljáró már teljesen járhatatlan. Az autóbuszok Mosonújhely felé járnak kerülővel. A helyzet egyre csak romlik - írta tudósítónk.

9.15 - Hóhelyzet Mosonmagyaróváron

Ismét intenzíven havazik, a viharos szél miatt szinte "vízszintesen". A városban a főbb utak óvatosan járhatóak, de a mellékutakon/utcákban még lassan is nehéz autóval haladni. A legtöbb helyen csak egy sávban járhatóak, ami az udvariasság hiánya miatt még nehézkesebb - írta olvasó-tudósítónk.

Ismét intenzíven havazik, a viharos szél miatt szinte vízszintesen esik.
Ismét intenzíven havazik, a viharos szél miatt szinte vízszintesen esik.

8:45 - "Albertkázmérpusztát, Márialigetet nem érintjük. Egyéb tekintetben a közlekedés üzemel, időszakos útlezárások vannak." - olvasható a Kisalföld Volán Zrt. weboldalán.

>> A Kisalföld Volán folyamatosan frissülő hírfolyamát ide kattintva olvashatják el!

8.40 - Jánossomorja előtt (Csorna irányában) 1-2 km-en keresztül csak egy sávban tolják a havat az út közepén, így a hóátfúvás miatt torlódás keletkezik, ha az autók, esetleg kamionok szembe találkoznak egymással.

Jánossomorja és a Mosonszolnoki behajtó közötti szakaszon szintén komoly látási és közlekedési problémákat okoz a hóátfúvás. A hótolók után is 3-4 cm friss hó lepi az utat, és a látótávolság 10-15 m-nél nem több. A Jánossomorjai hulladéklerakó és Csorna között az út havas, de jól járható - tájékoztatott tudósítónk.

>> Kövesse figyelemmel az aktiális megyei hóhelyzetet! Pirossal a kamionforgalom elől lezárt határátkelőket, türkizzel a tanítási szünettel érintett iskolákat, lilával a buszok által nehezen megközelíthető településeket jelöltük. Sárgával azokat a szakaszokat láthatják, ahol hólánc használata kötelező.


Hóhelyzet Győr-Moson-Sopron megyében nagyobb térképen való megjelenítése

6.45 - Az Országos Meteorológiai Szolgálat piros, vagyis harmadfokú riasztást adott ki Somogy, Zala, Vas, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megye egyes kistérségeire hófúvás miatt péntek hajnalban - tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Ezeken a területeken egy-három órán belül erős hófúvásra lehet számítani, a viharos szél miatt a friss hóval fedett területeken magas hótorlaszok várhatóak. Emellett csaknem az egész Dunántúlon érvényben van első- vagy másodfokú riasztás szintén a hófúvás miatt.

Az OKF azt kéri, hogy az érintett területeken, csak az induljon útnak, akinek feltétlenül fontos.

06.00 - Nyitva a megyei határátkelők

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitány részlegesen feloldotta a 7,5 tonna megengedett össztömeg feletti tehergépjárművekre vonatkozó, az országba való belépésüket tiltó korlátozást. Kópháza, Sopron, Hegyeshalom, Rajka és Vámosszabadi határátkelőhelyeken így a tehergépjárművek újra behajthatnak az országba.

Január 17., csütörtök

Csütörtöki összefoglaló

Kamionstop a határon
A 7,5 tonnánál nehezebb kamionok nem léphetnek be az országba a hegyeshalmi, vámosszabadi, a soproni, a kópházi és rajkai határátkelőnél.

Kötelező hólánc
Kötelező a hólánc a várható hófúvások miatt Rajkánál, a 150-es számú főúton, Sopronnál a 84-esen, Kópházánál a 861-esen, Vámosszabadinál a 14-esen és a 82-es számú főút veszprémvarsányi szakaszán.

Járhatatlan utak Sopron térségében
Járhatatlan utak vannak Sopron térségében: a Fertőrákos és Fertőboz, a Nagycenk és Sopronkövesd, a Sopronhorpács és Egyházafalu, valamint az Iván és Újkér közötti szakaszon nem lehet közlekedni.

Tanítási szünetek megyeszerte
Mosonmagyaróváron részleges tanítási szünet lesz, Sopronban két középiskolában, valamint a megye több településének általános iskolájában tanítási szünetet rendeltek el péntekre.14.58   - 
Utak járhatósága:

Kapuvár, Csorna alatti területen a hóhelyzet változó, arra tudunk közlekedni, amerre felszabadítják az utat.

- Albertkázmérpuszta nem megközelíthető
- Agyagosszergénybe Sarród, Tőzeggyár, Fertőújlak nem megközelíthető
- Egyházasfaluba nem mennek be a járatok, Sopronhorpács - Szakony között az utolsó információ az volt, hogy nem lehet közlekedni.
- Röjtökmuzsaj - Répcelak között egyenlőre nincs közlekedés
- Pannonhalma vár nem megközelíthető
- Vadosfa nem megközelíthető
- Vica nem megközelíthető
- Répcelak nem megközelíthető

Fennakadások:

- Sopron - Dunaújváros járat Székesfehérvárig közlekedett
- Sopron - Nagykanizsa járat Zsiráig közlekedett.
- Sopron - Balatonfüred járat Pápáig közlekedett
- Sopron - Pécs járat Sárvárig közlekedett

Sopronba nem érkezett be a társ volán autóbusza Nagykanizsa, Balatonfüred, Szombathely felől

Balesetek:
- az útról való lecsúszásokon kívül egyenlőre nem történt balesetünk

Késések: a megyében a közlekedő járatok , ami megy 10-40 perces késéssel mennek

Járatkimaradások:
Győrben 14 járat maradt ki eddig,
Sopron, Csorna, Kapuvár üzemeink működési területén a legtöbb a járatkiaradás egyenlőre nem tudunk pontos adatot szolgáltatni

Egyéb intézkedések:
Sopron: A védelmi bizottság kérése, hogy éjszakára a várótermet január 20-ig tartsuk nyitva a hideg időjárás miatt. A fokozott rendőri és polgári védelmi ellenőrzést biztosítják
Kapuváron minden üzem, iskola bezárt 12.45-kor, mindenkit hazaszállítottunk - tájékoztatott a Kisalföld Volán Zrt.

A helyi és helyközi buszok 10-15 perc késéssel közlekednek.
A helyi és helyközi buszok 10-15 perc késéssel közlekednek.

14.45 - Továbbra is minden vonat közlekedik a MÁV hálózatán

"A MÁV vállalatcsoport munkatársai nagy erőkkel dolgoznak a kiszámítható vasúti közlekedés érdekében. A Dél-Dunántúlon, az Észak-Dunántúlon valamint Budapest térségében újabb vasutas kollégák álltak külső szolgálatba a vasúti pálya mentén.

Folyamatosan dolgoznak a váltók és a peronok tisztításán, így közel ötszáz hómunkás munkájával – és ha szükséges újabb, más munkakörben dolgozó kollégákat is átvezényel a vasúttársaság – biztosított a folyamatos vasúti közlekedés.

A Győrből érkező vonatok késése 4 perc alatti.
A Győrből érkező vonatok késése 4 perc alatti.

Az ország nagy részén menetrend szerint járnak a vonatok, a havazás miatt csupán a Nyugat-Dunántúlon – Celldömölk, Szombathely, Hegyeshalom és Zalaegerszeg környékén – kell utasainknak késésekre számítani, itt átlagosan 20-40 perccel hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok.

Utasaink az aktuális közlekedésről tájékozódhatnak a www.vonatinfo.mav-start.hu weboldalon, valamint a 06 40 49 49 49-es telefonszámon." - olvasható a MÁV Start Zrt. weboldalán.

Jelenleg a Győrből érkező vonatok 4 perc alatti, Budapest-Keleti pályaudvar felől érkező vonatok pedig 14 perc alatti késéssel közlekednek.

12.46 - Megyénkben eddig két komoly baleset is történt, amelynél a mentők segítségét is kérték. 

Az M1-es autópályán tötrént halálos baleset mellett egy gyalogosgázoláshoz is hívást kaptak.

Az M1-esen történt halálos balesetről itt olvashatnak bővebben, galériával együtt >>

12.15 - A bejáró diákoknak elmaradtak órák Mosonmagyaróváron

A mosonmagyaróvári iskolákban arról érdeklődtünk, befolyásolta-e a nagy havazás a tanórák menetét. Némethné Fucsik Edit, a Haller iskola igazgatója arról tájékoztott, hogy fenntartói engedéllyel és a Volánbusz Zrt. illetékeseivel egyeztetve, a negyedik óra után elküldték a felső tagozatos diákokat, illetve szakiskolásokat és a szakközépiskolásokat. Az intézményvezető ugyanis úgy tudja, hogy a közlekedési társaság délutánra nem tudja biztosítani, hogy lesz tömegközlekedés.

A mosonmagyaróvári Bolyai iskolából is hazaengedték a bejárókat. Fotó: M.R.
A mosonmagyaróvári Bolyai iskolából is hazaengedték a bejárókat. Fotó: M.R.

- Ma fél 10-kor egyeztettünk a Volánbusszal, arról tájékoztattak, hogy 15-20 perces késéssel indulnak az autóbuszok. Amennyiben fennakadás várható, mi is haza küldjük a diákjainkat - mondta már Gede Zoltán, a Hunyadi iskola igazgatója.

A mosonmagyaróvári Bolyai iskolában is azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a bejáró 7-8. osztályos diákokat, illetve a középiskolásokat a negyedik óra után hazaengedték. A mosonmagyaróvári tanulóknak továbbra is megtartják az órákat - emelte ki érdeklődésünkre Gyebnár Gyuláné igazgató-helyettes.

Olvasóink írták

 • 16. Tmoha 2013. január 18. 21:01
  „Hóhelyzet van, nem vitatja senki, a hómaróadapterek meg ott rohadnak a gyártó telephelyén Halásziban.”
 • 15. pancser 2013. január 18. 20:53
  „Több megértés kéne mások munkája iránt, akik ebben az iszonyú nehéz helyzetben teszik a mindennapos dolgukat, megpróbálják a hókupacok közül hóviharban kicincálni az edényeket.
  A VÜF sofőrjeinek sem könnyű akik a havat takarítják, nagy figyelmet igénylő balesetveszélyes munkát végeznek, vigyázni kell gépkocsira, emberre gyerekre. Nem kívánja a dicsérgetést egyikük sem de dolgoznak, többnyire rendesen, mint akárki más. Ilyen helyzetre nem lehet felkészülni, de nem is kell, 25 évenként van ilyesmi, túl fogjuk élni!”
 • 14. abszurdisztán 2013. január 18. 20:42
  „A "hóhelyzet" 1987. januárjában volt....
  Talán Magyarországon is így kellene takarítani a havat:
  http://auto.indavideo.hu/video/Igy_tisztitjak_a_kanadai_autopalyat ::))
  meg Mosonmagyaróváron is.....sok utcában még most sem járt a hótoló......”
 • 13. tökmindegy 2013. január 18. 19:34
  „A 87-es hóhelyzet 86-ban volt.
  Azt azért nem kellene összehasonlítani a mostanival, már csak azért sem, mert azóta eltelt egy negyed évszázad.
  Csak sajnos ezt a VÜF nem vette észre.”
 • 12. Olajos 2013. január 18. 18:14
  „Hajrá-hajrá! Nem vitték el a szemetet!!! Egy VILÁG omlott bennem össze!!! Este nem tudtam aludni emiatt! Lehet, hogy csúsztak az utak a latyak és a hó miatt? Ááááá, attól még lehet hajtani a kukásoknak. Vagy mégsem? Biztos csak kibabrálásból nem vitték el! Azért felháborító, hogy kb 600 utcát nem lehet eltakarítani ,pár óra alatt, csak azért, mert egész nap szakad a hó és leesett vagy 40 cm! Ugyebár... Tessék mondani! Nóóóórmális maga???”
 • 11. abszurdisztán 2013. január 18. 17:05
  „Én takarítok, lapátolok szorgalmasan... tegyétek ti is ezt és javulni fog a helyzet !”
 • 10. Kimi74 2013. január 18. 16:46
  „Mi,akik bent ülnek a meleg szobában egy kávé,vagy forró teával a kezünkben,nehogy már megmondjuk a frankót,hogy mit csinálnak rosszul,hogy mi mit tennénk másképp!
  Én inkább megköszönöm a tűzoltók,a mentők,a rendőrök,és az összes olyan ember munkáját,kik a mi biztonságunkért,kényelmünkért dolgoznak még ebben a zord hidegben is!
  Mi pedig vegyük tudomásul hogy TÉL van,legyünk türelmesebbek,és vigyázzunk magunkra,és egymásra!”
 • 9. pancser 2013. január 18. 16:06
  „8. V-né 2013.01.18. 15:46
  Ne tőlem kérdezze asszonyom, felhívta a Rekultivot ez ügyben?”
 • 8. V-né 2013. január 18. 15:46
  „Ha annyira járhatóak az utak, mint amennyire pancser állítja, akkor feltenném a kérdést, hogy tényleg, miért nem vitték el a szemetet szerda óta az egész mosoni városrészről? Hófúvás csak ma volt, szerda illetve csütörtök még csak hó volt ( az is ugye tökéletesen letakarítva).”
 • 7. pancser 2013. január 18. 14:22
  „6. tökmindegy 2013.01.18. 13:57
  Tegnap a mellékutakon jártam, mind járható volt. Van egy réteg, akinek semmi nem jó. Vannak már emlékeim a 87-es januári hatalmas hóviharról, emeleten laktunk láttam reggel nagy a baj, hótorlasz hótorlasz hátán. Gyalog ballagtunk a főúton a Kühne felé, helyesebben bukdácsoltunk a hóban, az út tele gyalogosokkal se autó, se busz se hótoló semmi, még a garázsból se tudtak kijönni. A többség megértő volt, tudta, hogy nincs az az eszköz amellyel az ilyen nagy tömegű hóval meg tudna birkózni. De akadtak olyanok mint1. V-né 2013.01.17. 17:29, akik hangosan méltatlankodtak: ez is csak nálunk fordul elő! Vajon az ilyen véleményen lévők fogtak hólapátot a kezükben? Én igen, több órán keresztül és nem vártam a sült galambot.”
 • 6. tökmindegy 2013. január 18. 13:57
  „A fő közlekedési utak le vannak takarítva, mert azt a közútkezelő takarítja, nem a VÜF. Amint letér valaki a főútról, máris látja a különbséget, mivel néhány, a hólapáttal a vállán sétáló VÜF-ösön kívül semmi nem látható. Az utakon tengelyig érő hó, parkoló nincs. Ha én így végezném a munkámat, már rég a munkaügyi központban állnék sorba. Csodálkoznék, ha az igazgató kiállna a város lakói elé, és vállalná a felelősséget, ahogy azt fejlettebb kultúrájú országokban szokás.”
 • 5. pancser 2013. január 18. 13:47
  „Tudjátok mikor volt fekete Kapuváron meg Csornán az út? Nyáron, de nem tegnap, hogyan is lehet ilyen masszívan hazudni? Tegnap simán hazahoztuk a gyerekeket az óvodából, bölcsődéből, elmentünk boltba, minden működött.
  Viszont a nőismerősöm 3 azaz 3 órát állt az osztrák autópályán a hó okozta káosz miatt délután fél 2 és fél 5 között.
  Egy soproni ismerősöm Csornáról tartott hazafelé tegnap este 5 és 7 között, azt mondja halálfélelme volt a fagyásnak induló 10 cm-es a kocsi alját súroló hókása miatt.
  Soha nem fogom megérteni azokat akik alap nélkül szidják saját városukat és saját intézményeiket. Mondom még egyszer, hogy megértse ez a néhány mazochista. Lehetett közlekedni a városban tegnap délután Mosonmagyaróváron.”
 • 4. Mérnök 2013. január 18. 09:54
  „Igazat kell adjak az első két hsz-nak, valóban ég és föld ha összehasonlítom a környező települések és Móvár helyzetét. CG egyébként mondj olyan kis falvakat, ahol csak 10-12 utca van, mert Halászi, Kálnok, Fejeteerdő, Kimle, Mosonszolnok, Levél, stb mind fényévekkel jobb helyzetben van, de hogy lásd, menj el Csornára, Győrbe, Kapuvárra és győződj meg magad a különbségekről. Tegnap este Csornán illetve Kapuváron fekete, nedves utakon közlekedtem, ma Móváron a Szt István út reggel 9 órakor még masszívan legyúrt havas, jégbordás volt. Akkor miről is beszélünk? Továbbá a VÜF-nek mi köze van a közútkezelő hatáskörébe tartozó utak takarításához? Nem kellene keverni a szezon a fasz...al, bár teljesen nyilvánvaló, hogy aki ennyire szűk látó körrel rendelkezik, mint Ön, annak a kenyere a vagdalkozás, s elő és utolsó fegyvere az agresszió. Szánalmas!”
 • 3. CG_Black 2013. január 18. 00:18
  „V-né: Gratulálok éleslátásához. Egy 10-12 utcából álló falu útjainak takarítását, a megye 3. városának hasonló munkáival párhuzamba hozni szép teljesítmény. Nettó baromság, hogy 5-kor hófehér volt a főút. Hókásás igen, de nem hófehér. Az feltűnt kegyednek, hogy kb. 2-3-ig havazott?
  Rbar: Tél van, jóreggelt. Lehetett közlekedni a városban (autóval is). Ja, hogy lassabban és türelmesebben és ez már neked katasztrófa, világvége... A szemetet nem a VÜF miatt nem vitték el, szerencsétlen, hanem az időjárás miatt. A kukásautók többsége a hajnali és a délelőtti órákban járja a várost. Össze tudod már hozni, hogy miért nem vitték el a szemetet?

  Ami belőletek hiányzik: Türelem, megértés, helyzetfelismerő készség. Ami viszont túlteng: Görcsös ragaszkodás az autóhoz, fikázódás, azonnal fekete aszfalt 30 cm hónál, mert az nekem jár. Leszögezem, semmi közöm a VÜF-höz, csak utálom az alaptalan, agyatlan vádaskodásokat. Rbar, V-né: szívesen megnézném, hogy mit csinálnátok ilyen időben, ha a ti feladatotok lenne a móvári utak hóeltakarítási munkáinak koordinálása. Én lennék a legelső, aki fejbeb....a benneteket, hogy milyen szánalmas, közpénzből ingyenélő, semmirevaló alakok vagytok. Üdv: CG”
 • 2. Rbar 2013. január 17. 19:20
  „Most is hasonló a helyzet, mint amit az előttem szóló leírt. A szemetet sem vitték el miattuk, közlekedni sem lehet a városban, nem értem miért tartjuk ezeket közpénzből!???”
 • 1. V-né 2013. január 17. 17:29
  „A mosonmagyaróvári állapotok egyszerűen katasztrofálisak! A környező falvakban délután 2-3 órakor fekete fő- és alig havas mellékutakon lehetett közlekedni, ezzel szemben a városban este 5-kor még hófehér a főút, a mellékutcák pedig kritikán aluliak!!!
  Szánalmas, semmirevaló banda!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos baleset az M1-esen: BMW és kamion ütközött - fotók

Egy fiatal nő meghalt, egy férfi pedig súlyosan megsérült a csütörtök délelőtt történt balesetben, az M1-es autópályán Hegyeshalom közelében. Tovább olvasom