Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

Mosonmagyaróvár értékeit díjazták

Kategóriájában első helyezést ért el Mosonmagyaróvár az ˝Értékgazdag település˝ címmel kiírt pályzaton.
Egymással versengve pályázati úton nyerhették el Magyarország önkormányzatai azt az ˝Értékgazdag település˝ címet, amelyet a Tájérték Katasztert (TÉKA) gondozó konzorcium hirdetett meg. Az elismeréssel az értékeikre, azok megőrzésére, bemutatására, népszerűsítésére, fenntartható hasznosítására gondot fordító településeket jutalmazták, lélekszám szerint három kategóriában.

A kiírók a pályázati felhívásban hangsúlyozták, hogy nem a településen található értékek mennyisége alapján fogják odaítélni a díjat, hanem döntő szempont lesz az is, hogy ki mennyire vonzó módon, kreatívan tudja a saját értékeit hasznosítani és azt bemutatni.

Szalai Éva, a mosonmagyaróvári Tourinform-iroda vezetője vette át a város értékeiért kapott díjat.
Szalai Éva, a mosonmagyaróvári Tourinform-iroda vezetője vette át a város értékeiért kapott díjat.

Az idei évben a 10 és 40 ezer közötti lélekszámú települések versenyében Mosonmagyaróvár lett a győztes. A 32 beérkezett pályázat videóit a közönség is értékelhette, a Lajta-parti város ebben a kategóriában a harmadik lett. A mosonmagyaróvári pályamunkát az önkormányzat részéről Popielek Éva vezető főtanácsos és Szalai Éva, a Tourinform-iroda vezetője készítette közösen. A város hírnevét öregbítő díjakat a Magyar Kultúra Házában adták át a minap.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pofonokkal nevelt a hittantanárnő Mosonszentmiklóson

A mosonszentmiklósi iskolában a hetedikesek hittanóráján az oktató három gyereket megpofozott,… Tovább olvasom