Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Mosonmagyaróvár: 15 éves fiú szúrta le nevelőapját

Mosonmagyaróvár - Az eldurvult családi veszekedésben édesanyja védelmére kelt a 15 éves fiú. A kést többször nevelőapja hátába vágta.

A bíróság ma előzetes letartóztatásba helyezte azt a fiatalkorú román állampolgárt, aki ellen a megyei rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A 15 éves fiú július 24-én, péntek este volt szemtanúja édesanyja és nevelőapja tettlegességig fajuló veszekedésének, mosonmagyaróvári otthonuk nappalijában. A kamasz a perpatvarban anyja segítségére sietve, nevelőapját egy 20 cm pengehosszúságú konyhakéssel többször szúrta hátba. Ebből két szúrás a férfi tüdejét érte. A 30 éves sértett súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. 

Olvasóink írták

53 hozzászólás
 • 53. mex3 2009. augusztus 11. 12:50
  „Japo!!!!!!! Képzeld van igazolt jövedelmük, fizetnek adót és a srác MAGYAR állampolgár, van TB kártyája!!!!!! Miért írsz ilyen ostobaságokat ha nem tudsz semmit és nem is ismered őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Képzeld ismerem az anyát is és a nevelőapát is!!!!!!!!!”
 • 52. kiscsillag89 2009. július 28. 23:52
  „Nagy sajnálattal olvasom,hogy azt irjátok a nevelőapáról,hogy alkoholista,mikor nem is ismeritek!Ha nem tudjátok pontosan a történteket akkor ne irjatok ilyeneket!”
 • 51. sligspezial 2009. július 28. 19:59
  „Gyerekkorom óta ismerem a srácot.Egy normális segítőkész MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR.Aki nem ismeri ne ítélkezzen felette.Ez főleg Japonak szól.Szakadjatok le róla!!!!!”
 • 50. Goldmund 2009. július 28. 19:07
  „48.hsz-ra: "Szívesen leirnám az igazságot"
  Mi tart vissza?

  Aki ismeri a körülményeket vagy ossza meg velünk, vagy ne csodálkozzon, hogy abból ítélkeznek a hozzászólók, amit a cikkből (és saját tapasztalatukból) tudnak.”
 • 49. patriot 2009. július 28. 18:45
  „Mondjuk én tegnap sem adtam igazat a gyilkolásszó suttyónak,mert ahhoz elég elvetemültnek kell lenni,hogy a probléma megoldásnál a kés jusson azonnal az eszébe!
  Ráadásul többször belevágta hátulról! ..ez mitől önvédelem, meg "segélykiáltás"??”
 • 48. Lapiazze 2009. július 28. 15:19
  „Tyukanyónak igaza van hagyjátok már békén a nevelőapát egy jóravaló ember!! Úgy ítélkeztek hogy nem is tudtok semmit!!! Nekem az egyik legjobb barátom....Szívesen leirnám az igazságot az "ártatlan" 15éves-ről
  és akkor kicsit másképp nézne ki a történet nem úgy ahogy szárazon és röviden itt megjelent. Le lehet akadni róla!”
 • 47. Zsuzsi21 2009. július 28. 13:43
  „Kedves Tyukanyo! Mivel nem tudjuk/tudtuk a részleteket persze mindenki arra gondolt hogy az apa hergelte fel a fiút ami idáig fajult.Ha te valóban ismered akkor oszd meg velünk is vajon mi kéztette erre a fiút?Mert csak úgy egy 15 éves gyerek nem rántja fel a kést és öl meg embert...ehhez nagy probléma tartozik valószínű..Mindamelett gondolom éjjel-nappal nem voltál közöttük nem tudhatod igazán mi történt velük mostanáig na meg a szörnyű tett idején sem voltunk jelen ugyebár,hogy mitörténhetett...”
 • 46. Tyukanyo 2009. július 28. 11:05
  „Japonak üzenem ,hogy ne legyen ekkora ...! a srác évek óta egy helyen dolgozik, úgyhogy ebből kifolyólag van tb kártyája, mindamellett ő nem román!!!!!!! <moderálva..>”
 • 45. Tyukanyo 2009. július 28. 11:02
  „miért is törvényszerű, hogy a nevelőapa egy büdös,alkoholista paraszt? én ismerem a srácot, egy jóravaló, normális fiatalember. jelen esetben az asszonykával vannak problémák. de itt ugye nem is az a felháborító,hogy elcsattant egy házastársi pofon, hanem az, hogy egy 15éves taknyos kést emel egy felnőttre.ezen kéne elgondolkozni.
  szálljatok le a nevelőapáról, mert ezt nem érdemli meg!”
 • 44. Zsuzsi21 2009. július 28. 10:39
  „csakugya
  Azért nem tud meg milyen szörnyű azt látni hogy ütik anyukádat...igaz nem szép tett de totálisan elborulhatott az agya..én is bármit megtennék az anyámért vagy bármelyik szerettemért..persze nem tudom elképzelni magam mint gyilkos..de sose tudhatod mit hoznak ki belőled a dolgok..”
 • 43. csakugya 2009. július 28. 10:17
  „Honnan tudjátok olyan biztosan hogy a nevelőapa alkoholista? Minden családban vannak kisebb-nagyobb konfliktusok, de ez nem hatalmaz fel egy taknyos 15 éves gyereket, hogy leszúrja a nevelőapját, aki ki tudja, mióta neveli, és elfogadta az édesanyjával együtt.”
 • 42. veronikacska 2009. július 28. 09:11
  „Az ember a párkapcsolat elején még nem tudhatja, hogy mit választ. Vannak akik évekig sunnyognak, aztán egyszer csak kitör belőlük. Nevelőapám is normális volt az első két évben. Aztán elvesztette az állását és ez lett.”
 • 41. Goldmund 2009. július 28. 08:35
  „Én csak azt nem értem, miért ilyen társat választ magának egy nő.
  Itt nevelőapáról van szó. Ha már az eredeti apával nem él együtt a nő (akármi miatt), annál inkább kellene ügyelnie, hogy akit új párjául választ, jó apja lesz-e a gyerekének. Ha a férfi vele ilyen volt, gondolom a gyerekkel sem volt jó a viszonya.”
 • 40. PrettyWoman 2009. július 28. 08:20
  „Gyerekek, az a legszomorúbb, hogy nemcsak részegek terrorizálják a családokat. Vannak sajnos "józan" bolondok is. És náluk még abban sem lehet bízni, hogy ha elmúlik az alkohol hatása, akkor majd normális lesz egy darabig. Ugyanis nem a szesztől hülyülnek meg. Ezzel meg aztán végképp nem lehet mit kezdeni, mert nem fognak pszichiáterhez menni. Ő nem, később meg az egész család sérül egy életre.
  Ettől függetlenül borzalmasak ezek az esetek. Meg az is, hogy szinte mindenki tehetetlen.”
 • 39. Zsuzsi21 2009. július 28. 07:09
  „Szerintem biztos több ilyen eset előfordult a családban hogy tettlegeségig fajúlt a dolog.És már nem tudott uralkodni magán.Azt sem írja,hogy alkoholista volt-e esetleg az úr,mert az is nagyon fontos.Sajnos én is voltam ilyen helyzetben ebben nőttem fel és bevallom nekem is eszembe jutott sokszor hogy most megölöm..de valahogy féltem ettől nem volt bátorságom.De ha ez az "úriember" alkoholista volt 100%-ig a fiú mellett állok mert akkor megértem a tettét.Aki ilyenbe nem volt benne az úgysem tudja milyen rossz is ez így felnőni de szörnyű tett mindenesetre!”
 • 38. obama 2009. július 28. 06:17
  „jol tette ,”
 • 37. andy 2009. július 28. 00:20
  „Aki élt valaha is alkoholfüggő emberrel egy fedél alatt, az tudja csak megérteni, hogy egy idő után kicsordul pohár! Teljesen mindegy, hogy apa, vagy épp férj, vagy épp fordítva; mert ez is egyre gyakrabban előfordul :(( Olyan fokig eljuthat lelki terror, a fizikai sértettség, hogy adott esetben nem is akkor borul bili, amikor valóban életveszélyes helyzet... Sajna a léleklenyomatok, elszenvedett sérelmek nagyon nehezen múlnak el. Ráadásképp abszolút nem bőrszín a mérvadó az alkoholproblémába! Mégcsak nem is iskolai végzettség. Életmód, önértékelési probléma, megoldandó élethelyzetek elől menekvés, és még lehetne sorolni... Ráadásképp az agresszió az minél jobban leépül az akoholizáló, annál nagyobb tért kap...
  Örüljön mindenki, aki még ezt nem tapasztalta!”
 • 36. veronikacska 2009. július 27. 23:55
  „De Bárándinak is igaza van. Hisz ez csak egy cikk. Ha tényleg úgy van, ahogy írták, akkor ez a véleményem...És ettől függetlenül több száz családnál megeshet ugyanez, legyen az roma vagy nem. Egy gyerek sok mindent tűr, de egyszer kitör belőle, mivel más megoldást nem nagyon lát.”
 • 35. veronikacska 2009. július 27. 23:46
  „Igen, nálunk nem késsel végződött, mi el tudtunk menekülni. De a mai napig nem vagyunk nyugodtak, hiszen bármikor felbukkanhat, s részegen dühösen bármire képes sajnos az ember. Főleg, hogy neki tényleg nincs mit vesztenie.”
 • 34. Bárándi 2009. július 27. 23:13
  „Áh. megint csak félinfó, így nincs okunk mellette kiállni vagy ellene érvelni.
  Egyébként a cikkben nincs benne, hogy ki kit vert.”
53 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bakancsosok kirándultak

A mosonmagyaróvári Fekete István Általános Iskola bakancsosai június végén egy hetet töltöttek… Tovább olvasom