Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Moson Vármegye Iparosa Díj - Elismerés a legjobbaknak - Galéria

Hetedik alkalommal került sor a Moson Vármegye Iparosa Díj átadására szombaton, a sok igényesen elkészített színvonalas pályázat, komoly szakmai sikerek, garanciák a létrehozott díj hagyománnyá fejlődéséhez.

Az eddigi díjazottak tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést és környezetük is büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön.

Mindenkori cél hogy a díjazott iparosok, szakemberek, szolgáltatók sikerén felbuzdulva, évről évre többen mérettetnék meg magukat a Moson Vármegye Iparosa Díjon, és a díjátadó ünnepségeken közösen örülhetünk sikereiknek.

A szakmai zsűri döntése nyomán az elismeréseket ezúttal is három kategóriában osztották ki.

Idén már hetedik alkalommal hirdetett pályázatot a történelmi Moson vármegye valamennyi vállalkozása részére pályázatot a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület. A „Moson vármegye" régió szakembereinek, mestereinek, iparosainak elismerését célzó díjat az alapítók, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, a Duna Takarékszövetkezet és a Kisalföld napilapot, valamint a LajtaPress hetilapot is kiadó Lapcom Kft. azzal a céllal hozták létre, hogy kiemelt szerephez juttassák a régió vállalkozásait és gazdasági szereplőit, a hatékonyabb kommunikáció, a megmérettetés, a szakmai fejlődés igénye, segítse és támogassa a helyi piacot.

Moson Vármegye Iparosa Díj - Elismerés a legjobbaknak


„Az év iparosa" elismerést idén Vecsei Zoltán, a Vecsei Ács Dinasztia vezetője vehette át. „Az év szakembere" díjat Szitás Tamás a Flexcenter-Szifa Kft. tulajdonosa kapta, míg „Az év szolgáltatója" a 4 Diamant-Dent Kft. lett.

Németh Béla, a Lapcom Kft régióvezetője: "Úgy gondolom, minden vállalkozás számára fontos, hogy időnként összefoglalja és értékelje saját tevékenységét, legyen büszke eredményeire és a sikertelen döntésekből pedig tanuljon. A mai kor követelménye már az is hogy egy-egy üzleti lehetőségre, pályázni kell, referenciákat kell benyújtani. Ezen megfontolás vezetett arra bennünket, hogy segítsünk a jövőben az iparosoknak, vállalkozásoknak megfelelni a modern elvárásoknak.

A Moson Vármegye Iparosa Díjat hét évvel ezelőtt az alapítók azzal a céllal hozták létre, hogy kiemelt szerephez juttassák a régió vállalkozásait és gazdasági szereplőit, a hatékonyabb kommunikáció, a megmérettetés, a szakmai fejlődés igénye, segítse és támogassa a helyi piacot.

A Lapcom Kiadó Kft. a régió hetilapjában, a LajtaPress hetilapban minden hónapban teret enged az iparosok bemutatkozásának, hogy a régióban élő családok megismerjék és igény esetén keressék, és meg is találják őket.

Remélem, a jövőben mind több színvonalas, lényegre törekvő, jelentkezést kapunk az egyes kategóriákra vonatkozóan."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Továbbra is hitel nélkül Jánossomorja

Fekete Csabának, a baseballegyesület elnökének ítélte a testület a Jánossomorja Város Sportdíjat.… Tovább olvasom