Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Moson megyei nők környezetükért

Lelkes lányok, anyák, nagymamák, apák, nagypapák állnak az idén ötéves Moson Megyei Nők Egyesülete sikerei mögött.
Öt év alatt 16 rendezvény – köztük a férfiegészségnapok és a női szűrőnapok – és több mint hatmillió forintnyi adomány fűződik a fiatal egyesület nevéhez.

A Moson Megyei Nők Egyesülete a Karolina Kórház gyermekosztályának esztétikai és funkcionális felújítását is felkarolta, valamint gyűjtöttek már sikeresen a szülészet ikerfejes magzatiszívhang-figyelőjének javítására, majd egy újabb ilyen gép vásárlására is. A legtöbbet az Egészségügyi Agora kezdeményezés körül lehet hallani róluk, hiszen évről évre segítenek adományozókat találni a kórház által összeállított listához. Legutóbb 2010 januárjában vittek egymillió forintnyi adományt az intézménybe.

A születésnapi rendezvényen is elhangzott, hogy céljaik között szerepel a kórház kiemelt támogatása, hiszen úgy gondolják, az egészség az egyetlen érték, mely nem megvásárolható. Születésnapi ünnepségükön vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, intézményeknek köszönték meg a támogatást plakettekkel és oklevelekkel. Itt elhangzott: a siker titka a tagságban van, mely különböző emberekből áll ugyan, de értékrendjük közös. Egyszerű emberek, akik példát szeretnének mutatni gyermekeiknek és unokáiknak. Tele vannak tettvággyal és életkedvvel, segíteni szeretnének másokon, és egymás álmait megvalósítani. Minden rendezvény vagy gyűjtés egy-egy tag álma volt, melyet közösen valósítottak meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elbólintott az M1-esen, megúszta

Hegyeshalom felé igyekezett az autópályán vasárnap reggel az a személygépkocsi, amelynek vezetője elbólintott és az előtte haladó kamionba szaladt. Tovább olvasom