Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Módosítják a drosztrendeletet

Soros ülését tartja Mosonmagyaróvár önkormányzatának képviselő-testülete június 27-én, csütörtökön délután 4 órakor a városháza első emeleti nagytermében.

Napirenden lesz a város közösségi közlekedésének első negyedéves értékelő beszámolója, tájékoztató a városlakók egészségi állapotáról. A képviselők döntenek a Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft. ügyvezetői állására beérkezett pályázat elbírálásáról, a településrendezési eszközök módosításáról, a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló önkormányzati rendelet megalkotásáról. Módosítják továbbá a parkoló-, valamint a drosztrendeletet is.

A napirendek sorában határoznak továbbá az óvodák közalkalmazotti létszámának változtatásáról, az árvízi védekezés és helyreállítás támogatásáról, a megyei szakképzés-szervezési társulás vagyonmegosztásáról, a 10. számú háziorvosi körzet ellátásáról, közterület-elnevezésről, a köznevelési intézmények vezetői pályázatait véleményezik. A „Pro Urbe Mosonmagyaróvár" kitüntető érem és díj, illetve a „Mosonmagyaróvár kiváló tanulója" díj adományozásáról is határoznak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfújta a szél a tüntetést a 86-os főúton

˝Földünkért, hazánkért!˝ – ezzel a jelmondattal szervezett félpályás útlezárást a Jobbik… Tovább olvasom