Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 19°C Még több cikk.

Mindent az adózók kényelméért

A Mosonmagyaróvár környéki adózók ezentúl új helyen, kulturáltabb környezetben intézhetik ügyes-bajos dolgaikat az adóhivatal pénteken átadott Deák téri ügyfélszolgálati irodájában.
Új helyen: Kulturáltabb környezetben fogadják az adóalanyokat Mosonmagyaróváron.
A Mosonmagyaróvár környéki adózók péntek óta új helyen, az APEH Deák tér 1. szám alatti ügyfélszolgálati irodában intézhetik ügyeiket. A megnyitón Varga Lászlóné, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal megyei igazgatója elmondta: a szolgáltatási tevékenység fejlesztését kiemelten kezelik, hiszen kötelességük, hogy az adóztatási tevékenységükben magas szinten segítsék a polgárokat.
Az igazgató kiemelte továbbá, hogy Mosonmagyaróvár földrajzi fekvéséből adódóan nagy gazdasági fejlődésen ment keresztül az elmúlt időszakban, igen sok vállalkozás alakult itt. Ezt a gazdasági fellendülést jól mutatja, hogy a megye adózóinak tizenegy százaléka a városból való.
A mosonmagyaróvári irodában 30 ezer ügyfél fordult meg az elmúlt esztendőben, ez a megye ügyfélforgalmának tizenöt százaléka. Ezek a nagy számok is arra késztették az adóhivatalt, hogy nagyobb gondot fordítson az ügyfélszolgálat fejlesztésére. Az új helyen az előzőnél több mint kétszer akkora alapterületen, kulturáltabb környezetben várják az ügyfeleket. A megújult iroda mellett a létszámot is bővítették, így mostantól négy munkatárs várja az ügyfeleket.
Varga Lászlóné a Kisalföld érdeklődésére elmondta: a helyiséget a Nyugat-Magyarországi Egyetemtől bérli az adóhivatal. Az átalakítások és a berendezés közel ötmillió forintba került, továbbá évenként egymillió többletkiadást jelent a magasabb bérleti díj.

A nyitva tartás maradt

Az APEH új mosonmagyaróvári irodájában a félfogadási idő továbbra is a régi marad. Hétfőn és csütörtökön reggel 9-től délután fél 4-ig, szerdán délután 1-től 5 óráig, pénteken pedig reggel 9-től délig várják az ügyfeleket. Keddenként továbbra is zárva tart az iroda. A nyitva tartással együtt a telefonszám is maradt a régi, így továbbra is a 215-817-es számon érdeklődhetnek az ügyfelek.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több nézőt vártak a versenyre

Negyedszer rendeztek Dunakilitin országos díjugrató lovasversenyt. A megváltozott szabályok miatt… Tovább olvasom