Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Mezőre repült Audi: a német sofőr ittasan okozott balesetet

Mosonmagyaróvár-Istvánpuszta - Hárman sérültek meg könnyebben abban a balesetben, ami vasárnap délelőtt az 1-es úton történt Istvánpuszta közelében. Egy német rendszámú Audi típusú személyautó haladt Mosonmagyaróvár felé, amikor vélhetően a sofőr ittassága miatt a kocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol félig frontálisan ütközött a szemből érkező Peugeot kisteherautóval.
Az ütközéstől mindkét jármű az útmenti szántóföldre repült. A baleset során az Audi vezetője, valamint a Peugeot sofőrje és utasa is könnyű sérüléseket szenvedett. Az Audit vezető német állampolgárságú férfinél ittasságot jelzett az alkoholszonda, ezért a kórházban vért is vettek tőle.
Fotók: Méhes Ákos

Olvasóink írták

 • 13. Jolánka 2009. április 25. 23:47
  „Isten bizony nem sajnálnám,ha ilyenkor megdögölne a marhája!Sajnos,nem csak az okozót éri baj !”
 • 12. jirzi1 2009. április 20. 21:21
  „Megint elhibázták a célt!”
 • 11. danilla 2009. április 20. 19:56
  „Kedves meoo1.
  Párom édesanyja, és az ő munkatársa vasárnap reggel hajnalban fél öt körül mentek dolgozni Mosonmagyaróvárra, Győr felől. Amikor Abdán haladtak át, egy német rendszámú Audi a járdaszigetet kikerülve a másik sávban előzte meg őket(a baleset résztvevője). Olyan 5 óra fele Mosonmagyaróvár és a Kimlei elágazás közötti szakaszon haladtak, amikor valamin áthajtottak a kocsival (utólag kiderült kocsitörmelék), megijedtek és ezért félreálltak. (eközben kb 10 kocsi hajtott el mellettük, és senki sem állt meg segíteni a karambol áldozatain, vagy csak nem vették észre?! meglehet) Visszafordultak, majd észrevették a kocsikat az árokban, majd az úttesten egy férfit bóklászni. Nagyon vérzett a feje és a lába, gyorsan kiszálltak a kocsiból, majd lesegítették az úttestről, nehogy valaki elüsse, ezután rögtön hívták a rendőrséget, baleset történt, küldjenek mentőt. Ezután a kocsiból kivettek egy pokrócot és betakarták vele a Német férfit, majd párom édesanyja még a kabátjával betakarta a fejét. Ezután érkezett meg pár fiatal, akik próbáltak ott sürgölődni forgolódni, ez egyik be is takarta a kabátjával a német férfit, próbált segíteni. Ezután nemsokkal meg is érkeztek a mentők. A másik kocsi utasai, roma származásúak voltak, ők minden komoly sérülés nélkül megúszták a balesetet, a baleset megtörténte után azonnal telefonálhattak, ugyanis a baleset helyszínére előbb odaért a kisbusz utasainak feltehetően családja, mint a mentők, vagy a rendőrök.

  Sajnálatos módon ez az eset, párom édesanyját elég rosszul érintette, minden nap arra megy dolgozni, és jön is vissza, és minden egyes alkalommal összeszorul a gyomra annál a szakasznál. De elmondható róla hogy, nyugodtsággal, és emberséggel segítettet, tettekkel és nem csak jelenléttel.”
 • 10. Gabika22 2009. április 20. 07:47
  „Nagyon-nagyon kiváncsi leszek a büntetésére! Kisalföld legyen szives közölni!!!”
 • 9. meoo1 2009. április 19. 19:17
  „Én voltam aki a sráccal megvártam a mentőket, és próbáltam elviselhetőbbé tenni neki a várakozási időt.
  nem vettem észre rajta, hogy ivott volna, és nem értem azt sem, hogy mit értünk az alatt, hogy könnyebben sérült. a bal lába eltört, és a fején is több sebből vérzett, valamint sokkos állapotban volt.
  mikor először ránéztem az audira, amit a német söfőr vezetett, nem gondoltam volna, hogy viszonylag ilyen olcsón megúszta.a helyszínen még az volt a felállás, hogy nem ő volt a hibás, hanem a másik autó sofőrje(abban az autóban 3 személy ült)
  életemben most voltam először ilyen helyzetben, hogy segíthettem egy emberen, akinek szüksége volt az emberségre, és ez ittas vagy nem ittas állapottól független.mindenkin kötelességünk segíteni!
  örülök, hogy mindenki "épségben" hazatérhet.”
 • 8. Truder 2009. április 19. 19:17
  „Enzof!és halnak meg ártatlanok!!Itt "csinálják" az agyukat...érdekes ezek is otthon tudják mi a rend!!”
 • 7. enzof 2009. április 19. 16:07
  „Ilyen barmok miatt sérülnek meg ártatlan emberek!!
  Sajnos..”
 • 6. whitepower 2009. április 19. 14:54
  „Ne moderálj te patkány”
 • 5. whitepower 2009. április 19. 14:54
  „http://kuruc.info/r/2/38975/ Szép volt kiskötsögföld..”
 • 4. jocó123 2009. április 19. 14:52
  „Az 1-es hozzászóláshoz csak annyit, hogy az audis főnökök ugyanolyan kiváltságos helyzetben vannak itt Győrben, mint annak idején az orosz katonatisztek.”
 • 3. Stewe 2009. április 19. 13:47
  „Dögöljön meg az összes ittasan vezető korra nemre nemzetiségre és faji hovatartozástol függetlenül. Ennyi.”
 • 2. Catherina 2009. április 19. 13:45
  „Szegény autók!....”
 • 1. xo16zy 2009. április 19. 12:34
  „Győr környékén az IN- HN- es rendszámú, örülten száguldozó audis kollégák már rengeteg balesetet ill. balesetveszélyes helyzetet okoztak. Úgy látszik a seggük alá tolt céges audival a nagyfiúk egyből schumakkernek képzelik magukat. Itt az eredmény.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európa legnagyobb makettkiállítása Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár - Hazánk mellett húsz ország makettezői hozták el alkotásaikat a hétvégén… Tovább olvasom