Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Megverte, elégette ruháit, iratait, dolgozni sem engedte

Megfélemlített barátnőjét a lakásba zárta és bántalmazta egy férfi Mosonmagyaróváron. A nőt édesanyja szabadította ki a „fogságból", majd vitte kórházba. Az elkövetőt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.


A kórház értesítette a rendőrséget a minap arról, egy 29 éves mosonmagyaróvári nő testszerte zúzódásos sérülésekkel jelentkezett náluk ellátásra. Kiderült, hogy előzőleg élettársa bántalmazta és bezárta lakásába. A nő elmondta, hogy miután munkából hazaért, 34 éves barátja – akivel viharos kapcsolatban éltek – ismételten vitatkozni kezdett vele. A vitából veszekedés alakult ki, melynek során a férfi megverte élettársát, a nő személyes dolgait, iratait és ruháit pedig a kandallóban elégette. A megfélemlített nőt ezután bezárta a lakásba, ahol egy napig fogva tartotta.

Miután dolgozni sem engedte élettársát és telefonját elvette, a nőt munkahelyén keresni kezdték. Ennek nyomán végül aggódó édesanyja személyesen kereste lányát, ahol értesült a vele történtekről. Az asszony „szabadította ki" a lányát, majd vitte kórházba sérülései ellátására.
A megyei rendőr-főkapitányság a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése gyanújával indított nyomozást a férfi ellen. A gyanúsított előzetes letartóztatásáról tegnap döntött a Mosonmagyaróvári Városi Bíróság.

A Kisalföld úgy tudja, az egyébként szlovák állampolgárságú gyanúsítottat a bíróság tavaly ítélte el jogerősen, méghozzá embercsempészet miatt és egyben négy esztendőre kiutasította Magyarország területéről. Ennek ellenére úgy tudjuk, a férfi életvitelszerűen élt Mosonmagyaróváron.

Olvasóink írták

 • 6. accelerator 2011. május 10. 00:50
  „Alfahím! Azért üti a nőt, mert az nem erősebb... Mondjuk az meg lehet hogy megérdemli!?”
 • 5. szebbjövőharcosa 2011. május 09. 21:36
  „AZ ILYENEKET SZERETIK A NŐK LEGALÁBBIS AZ IDIÓTÁBBAK.
  LEGKÖZELEBB JÓ LESZ NEKI EGY EGYSZERŰ SZAKMUNKÁS TISZTESSÉGES EMBER.”
 • 4. senkialadár 2011. május 09. 11:16
  „ilyennek nem a tévével meg egyéb kényelmi szolgáltatásokkal ellátott börtön kell,ami persze a mi pénzünkből történik,ilyet ki kell vinni egy erdőbe és azt jól széjjel verni,olcsóbb de még hatékonyabb büntetés is lenne”
 • 3. Csetneky 2011. május 09. 10:58
  „Sajnálom szegény nőt, de aki összeáll egy bűnözővel, az tulajdonképpen mit vár tőle?”
 • 2. kolombela 2011. május 09. 10:53
  „Még szerencse, hogy Pintér "Itt Csak Én Kiabálhatok" Sándor két hét alatt rendet csinált e hazában. Máskülönben magas lenne a bűnözések száma.”
 • 1. leaeder 2011. május 09. 10:32
  „Ez sajnos magyarországon mindennapos eset,mert itt mindent szabad.
  Az én kolléganőmet 8 évvel a válása után is zaklatta az aberrált volt férje.Bejött az áruházba hisztizni,meg akarta fenyegetni a férfi kollégákat(csak hát az ilyen nőverők mind gyávák),ütötte-verte a saját lakásában a kolléganőmet és persze a rendőrség semmit nem csinált,pedig vannak látleletek,tanuk stb.A zaklatással nem is foglalkoztak a testisértés a bíróságon van ,de 2 év alatt még semmi nem történt.A kolléganőm most 2 éve albérletben lakik,egyik napról a másikra él,mert hazamenni nem mer a SAJÁT LAKÁSÁBA!
  Ez a mai Mo. itt aki jólszituáltnak néz ki és van pénze annak mindent lehet.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

III. Tuning Találkozó - Hangfalakat hajigáltak a versenyzők - Galéria

A Móvár Audio idén harmadik alkalommal rendezte meg a mosonmagyaróvári Hifi & Tuning Találkozót. Tovább olvasom