Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Megvannak a televíziós szabályzatok Mosonmagyaróváron

Sajtótájékoztatón reagált Kelemen Miklós, a Városi Televízió és Médiacentrum Kft. ügyvezetője a szocialisták helyi elnökének bírálatára.

Kelemen Miklós nem érti a szocialista képviselő felvetéseit.

Mint mondta: az ellenzéki politikus által hiányolt szabályzatok és dokumentumok mindegyike megvan – ezeket a sajtótájékoztatón be is mutatta. Hozzátette: a gazdasági bizottság ülésén részt vett, ahol Kovács Tamásnak személyesen megválaszolta minden kérdését. Felajánlotta továbbá a képviselőnek, hogy a hiányolt dokumentumokat megtekintheti a televíziónál, ám Kovács Tamás máig nem élt ezzel a lehetőséggel. A képviselő által komolytalannak nevezett üzleti terv csupán egy lapja a teljes tervezetnek. A további oldalakon részletesen fejtik ki a társaság működési elképzeléseit.

Kelemen Miklós a társaságot ért politikai támadásokra úgy
reagált: országosan mintegy százötven helyi televízió működik, ezek többsége önkormányzati tulajdonú. A városnak büszkének kell lennie arra, hogy végre Mosonmagyaróvár is ezen települések közé tartozik.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. dorombolok 2011. május 12. 19:24
  „A legutóbbi önkormányzati gyűlés közvetítésének hangminősége pontosan olyan pocsék volt mint eddig. Ha ezt már az új TV. adta akkor azt kell mondanom minden kidobott Ft.-ért kár !! A többi megjegyzés már politika.”
 • 21. Japo 2011. május 11. 20:42
  „Az a legjobb az egészben,hogy nem elég a győri sztárigazgató sztárfizetésért,még hozott magával kettőt szintén győrből. Magyaróvári adóforintokból így lehet győri munkanélkülieket foglalkoztatni. Azok a szerkesztők,operatőrök akik Helyiek valahogy nem férnek bele a helyi tévébe.A 4 főállásúból 3 győri,jó arány nem? A polgi meg asszisztál hozzá.”
 • 20. Griffin 2011. május 11. 12:19
  „"Sajtótájékoztatón reagált Kelemen Miklós, a Városi Televízió és Médiacentrum Kft. ügyvezetője a szocialisták helyi elnökének bírálatára." Ha a szocialisták elnökét és pártját, sőt, az egész baloldalt, mi több az egész ellenzéket szeretik politikailag súlytalannak hazudni, akkor mire ez a nagy kapkodás, hogy sajtótájékoztatón kell reagálni?

  A műsor (képileg) neten ugyan élvezhető, de hiába az országban egyedülálló (?) HD-kamera, ha a kábelszolgáltató az analóg csomagban sugározza a felvételt, ami ugye minden, csak nem HD...

  Egyébként ilyen műsor, mint a május elsejei tudósítás (Hogy tetszik a majális? -Jól!-) eddig is láttunk bármelyik "régi" városi tévében május 1. után...”
 • 19. embertelen 2011. május 10. 14:53
  „Szombaton megnéztem az adást, ami kritikán aluli volt. Ilyen műsorért én elzavarnám őket, nemhogy még öt embernek fizessek fejenként évi ötmillát évente. Napi 1 óra műsort csinálnak. Reggel 7-től 11-ig négyszer ismétlik, utána pedig orrvérzésig automatán nyomja a számítógép 20 órán keresztül a képújságot. Ez valószínü, egy fideszes pénzlenyúlás, mert a városnak biztos, hogy nincs erre szüksége, legalábbis nekem biztosan nem, mert egy ilyen színvonalatlan dolog mehet a kukába.”
 • 18. Boli 2011. május 09. 20:38
  „http://hvg.hu/itthon/20110509_kulsos_szerzodesek_nefmi_bm#utm_source=20110509_lehmann_gyurcsany_mentelmi_joga&utm_medium=_ScarabFlyer_ALSO_VIEWED&utm_campaign=hvg.hu

  Nem értetlek benneteket... Ezek a fijjúk olyan szép és "barátságos" szerződéseket tudnak írni, hogy kommunista őseik is büszkék lennének rájuk!”
 • 17. RUDI 2011. május 09. 11:46
  „Szerintem, ha jól van kezelve és irányítva a Városi tv,akkor megfelelően lehet működtetni. De viszont akkor ténylegesen , olyan szakembernek kell irányítani , aki igen is tenni akaró, és jól ismeri a Városunkat.Hogy mit is értek ez alatt,azt , hogy tudja át adni a Városi lakoknak azt az új szint melyre vágyunk, vagyis gazdagabb telt műsorokat tudjon sugározni.Egyszóval kösse le a lakókat mindig újdonsággal.”
 • 16. Japo 2011. május 08. 19:22
  „Tévedésbe vagytok. A városi televízióknak mondott tévék többsége magánkézben van,volt. A Fidesz pedig most adta ki mindenkinek a párton belül,hogy mindenhol ahol nincs,csináljanak helyi saját tévét. Íg lesz ez Móváron is és most a győri kettő magánkézben működő mellé csinálnak egy harmadik Fidesz tévét. Ez a nagy büdös helyzet!”
 • 15. Tmoha 2011. május 08. 11:52
  „A helyi televíziók többsége valóban önkormányzati tulajdonban (fideszes) vannak. Kritikai hangot, beleszólást nem engednek meg, csak az állandó önfényezést, pénz nem számít alapon.”
 • 14. dohogó 2011. május 08. 09:42
  „"... aki disznók közé keveredik, megeszik a korpákok ..."

  Karinthy: Tanár Úr kérem!”
 • 13. Japo 2011. május 08. 06:56
  „dohogónak! ezek szerint te marhára értesz hozzá. ha el tudod dönteni ki a szaktekintély és ki nem,miért nem jelentkezel pógármester pittánál,hogy te meg tudod oldani a tévé működését!”
 • 12. dohogó 2011. május 07. 23:25
  „Ebben a városban olyan még nem nyúlt TV-hez, aki értene is hozzá ....”
 • 11. dohogó 2011. május 07. 23:13
  „Deák ... Milkovits ... Klemen ... csupa szaktekintélyek:)”
 • 10. szabka73 2011. május 07. 20:36
  „Látta már valaki az adást, ma de. kerestem de nem találtam, csak a KovácsT tévét láttam.”
 • 9. Japo 2011. május 07. 19:40
  „A költséget nézve stimmelnek a számok. Ennyiből csinálták az MMVTV-t meg azLDR-t,de magánpénzből. Csak ott nem kerestek ennyit a hozzá nemértők. Inkább műsorokra költötték és mégsem volt 30 millás reklámbevételük. A bizottsági vitára hívják meg a Deákot, ő biztosan tudja, hogy mennyi az annyi és talán azt is el tudja mondani,hogy mennyi reklám bevételük volt. Most már nem üzleti titok hiszen azok miatt ment tönkre akik most a mi pénzünkből akarnak maguknak tévét csinálni.”
 • 8. kovpal 2011. május 07. 18:56
  „Ki csinálta ezt a költségvetést? Az aki nem szerepel a Tv honlapján a munkatársak között? Na ő az aki nem ért hozzá, de még a tévézéshez sem.”
 • 7. Boli 2011. május 07. 18:27
  „58,4 milliós éves költségvetés. 2,4 milliós gépkocsihasználat, 500 ezres telefonköltség, 30 milliós reklámbevétel (! ami ugye nem kell mondani mennyire irreális és teljesíthetetlen, de jól néz ki a papíron - gondolom lesz felelős is, aki tartja a hátát, ha ez nem teljesül!) 5 alkalmazott és 24,3 milliós bérköltség. Komoly terv! Nagyon! A homokozóban...”
 • 6. kovpal 2011. május 07. 17:29
  „Ha jól olvastam az előző cikkeket ez ügyben, a dokumentumokban a számokkal van a baj. Ezeket a számokat szerintem egy nem hozzáértő tervezhette, de lehet van olyan tanácsadó maguk között akire jobb lenne nem hallgatni. Ezeket a számokat pártállástól függetlenül kritizálják. Ha minden világos, egyértelmű, és nincs csúsztatás, bele lehet látni a dokumentumokba, működik a TV, és a neten is naprakész infóval szolgálnak, akkor büszkék leszünk. De ha város szívja meg, akkor mi mit kérhetünk maguktól Médiacentrum Kft.? Ha a városé a TV akkor nem csak döntéshozók-városvezetés-é a TV, hanem a lakosoké is. Kérhetek én a lakos valamit, ha már maga Kelem Miklós azt kéri legyek büszke? Ha igen, akkor azt kérem legyenek tisztességesek.”
 • 5. Boli 2011. május 07. 13:20
  „4. Legfeljebb megvonják a vállukat és azt mondják: "...és akkor mi van?" Nem gondolod, hogy 416.000 forintos átlagfizetésért valamit még le is kell tenniük - a PÁRTHŰSÉGEN ÉS SE..::::::SON kívül - az asztalra? Felelősség? Hol?
  Melyik országban élsz Te? A coci rablók után ezek a mesterek, bemutatják azt, amit még a cocik sem mertek!”
 • 4. atenyek 2011. május 07. 11:31
  „Várjunk egy évet és akkor mindenki látni fogja, hogy:
  - csak reklámból nem lehet hozni azt amit az üzleti tervben írtak
  - ha lehet is hozni ´papíron´, akkor az is lehet, hogy önkormányzati cégek fizetik be a hirdetési pénzt. Pedig nekik ingyen kellene adni a hirdetési felületet
  - a TV sok pénzbe kerül... és az előbbiek miatt sok közpénzbe fog kerülni Óvárnak

  Hogy szüksége van-e erre Óvárnak? Azt mindenki döntse el a tények és számok alapján.
  Tény, hogy Óvár el van adósodva és az is tény, hogy több feladat forráshiány miatt nincs elvégezve...
  Abból a közpénzből amibe a TV fog kerülni, majd ki lehet számolni, hogy mennyi útra és egyéb dologra futotta volna.

  Ezek tények...
  Szép és politika mentes napot kívánok... :)

  1 év múlva a tények hozni fogják az előbb írtakat. :))”
 • 3. szabka73 2011. május 07. 09:15
  „Mást nem is várhattunk tőle, egyedül van a szerencsétlen és vergődik mint egy partra vetett hal. Politikailag egy nulla, a párttársai is szégyenlik. Ezért tart itt a baloldal.”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűzoltó-megemlékezés Flórián ünnepén

Védőszentjük, Szent Flórián előtt tisztelegtek a tűzoltók, kéményseprők a Mosonmagyaróváron pénteken… Tovább olvasom