Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Megtalálták a Dunába ugrott férfit

Dunasziget - Megtalálták annak a férfinek a holttestét, aki másfél hete Dunaszigetnél a folyóba ugrott.

A közelmúltban számoltunk be arról (Kisalföld, 2007. július 3.), hogy eltűnés miatt keres a rendőrség egy Balaton mellől érkezett férfit, aki egyik éjszaka Dunasziget-Cikolánál ugrott a folyóba, hogy ússzon egyet, s azóta sem adott életjelet magáról.

Hiába kérték társai, hogy jöjjön ki a vízből – teste másfél hétig hánykolódott
A férfi minden előzmény nélkül ugrott a vízbe. Társai a partról kiabáltak utána, hogy jöjjön ki, ám nem válaszolt. A társak még egy darabig – amíg a terepviszonyok engedték – követték a part mentén és próbálták kicsalogatni, ám egy idő után már nem tudtak továbbmenni. A férfi eltűnt. A bejelentés után a rendőrök és a tűzoltók azonnal elkezdték keresni a férfit a parton és a vízben egyaránt. A napokon át tartó kutatás azonban nem vezetett eredményre. Az eltűnés helyének közelében szerdán a parton dolgozó munkások vették észre a férfit a vízben, holttestét a mosonmagyaróvári tűzoltók emelték a partra. Az azonosítás után kiderült, hogy a másfél hete eltűnt férfiről van szó. Az elsődleges adatok idegenkezűségre utaló nyomokat nem bizonyítanak, ezért a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szakadó körjegyzőség és óvoda

Régió - „Képviselő-testületünk a június 28-i ülésén kimondta Dunaremetével való körjegyzőség kialakítását 2008. január 1-jétől. A szükséges előkészületek folyamatban vannak" – fogalmazott hivatalosan a darnózseli polgármester. Tovább olvasom