Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Megszökött, körözi a rendőrség

Megszökött a házi őrizetből, ezért a rendőrség most körözi azt a fiatalembert, akit – társaival együtt – összesen tizenhétrendbeli lopással gyanúsítanak. Lopások, betörések és besurranások írhatók többek közt a fiatalemberek rovására.
Még tavaly indított nyomozást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság több lopás és más vagyon elleni bűncselekmények miatt. Az akkor még ismeretlen elkövetők a városban és a környező településeken is követtek el betöréseket, de több helyen besurrantak a nyitva felejtett ajtón, ablakon és különféle értékeket vittek magukkal. Előfordult például, hogy egy áruház raktárába jutott be a tolvaj és onnan pénztárcát lopott el, a benne lévő bankkártyával pedig pénzt is vett fel a közeli automatából. Másik alkalommal egy panzióba törtek be, vagy lezáratlan kisteherautóból emeltek el pénztárcát, de számos családi házat is „meglátogattak" a környéken. Az elkövetések módjából a rendőrök azt gyanították, hogy a betörések és lopások mögött ugyanazok a tettesek állnak. A nyomozás során aztán eljutottak két mosonmagyaróvári és egy máriakálnoki férfihoz, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmények elkövetésével.Az ügyben a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség és adta át azt vádemelési javaslattal a városi ügyészségnek. A három fiatalembert összesen tizenhétrendbeli lopás bűntettével gyanúsítják. Ehhez kapcsolódik még több okirattal és bankkártyával való visszaélés is, sőt, egyiküknek kábítószer-fogyasztás miatt is felelnie kell.

Az egyik gyanúsítottal szemben az eljárás során házi őrizetet rendelt el a bíróság, ám a fiatalember ezt időközben megszegte, ezért most fogolyszökés miatt is felelősségre vonják. A 21 éves mosonmagyaróvári Kolompár Márió jelenleg is szökésben van, ellene elfogatóparancs van érvényben. A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik bármilyen információval tudnak szolgálni a képen látható férfi hollétéről. A bejelentéseket a 215-433-as vagy a 107-es telefonszámra várják.

Olvasóink írták

 • 18. menyus76 2011. május 04. 18:19
  „körözik ???? hehe mijen érdekes minden nap lehet látni mosonba.pedig nem vagyok rendör.nem semmi”
 • 17. Beex 2011. május 03. 10:13
  „Rasszisták...szörnyű, hogy az emberek bőrszín alapján ítélnek meg másokat! Követelem a színes fénykép fekete-fehérre cserélését, így egyenlő megítélésben részesülhet mindenki!

  :D:D:D:D”
 • 16. evikedves 2011. április 30. 21:53
  „A lányokat meg amikor bohockodásból csentek a boltból lecsukták!Ja,hogy ők MAGYAROK voltak?”
 • 15. bigni1 2011. április 30. 20:21
  „echte magyar!!!!!!!!!!”
 • 14. INVEKTUS 2011. április 30. 19:38
  „házi örizet mi?
  <moderálva>”
 • 13. meir 2011. április 29. 12:55
  „Edesjoistenkem!!!!
  Mi ez az uj baromsag kerem????!!
  17 rendbeli lopassal vadoljak,-es "haziorizetben" volt csak????!!!
  jo hogy ki nem tuntettek,pl; a Maria Terezia nehezpinarend-el!!!”
 • 12. boborjan 2011. április 29. 11:32
  „Már éppen ideje volt ennek a szinesceruzának a helyére kerülni....Kár hogy megszűntek a kőfejtők....”
 • 11. senkialadár 2011. április 29. 10:35
  „szemét rasszisták ez egy ártatlan kisebbségi tag,azonnal vegyék le a képet”
 • 10. RoninNoob 2011. április 29. 07:51
  „Hát nem túl bizalomgerjesztő a tekintete, kicsit mintha be lenne szívva :D:D Ezeket integrálni? Csak úgy lehetne, ha ők is akarnák... Mindenesetre nem örülök, hogy szabadon mászkál a városban....”
 • 9. kenderice 2011. április 28. 21:11
  „És még ezeket védi a mi fülkeforradalmár kormányunk.Hajrá Magyarország”
 • 8. Jánosi 2011. április 28. 20:31
  „Szííp magyar gyerek, Szííp magyar névvel! :))”
 • 7. kobresz 2011. április 28. 19:19
  „Szerintem meg ki kellene vinni a Hanságba és elásni akkor talán be épülne a társadalomba !!!!!!”
 • 6. kurucka 2011. április 28. 15:08
  „érdekes módom az írott számban még oda volt írva a képre hogy "Kolompár Márió" ! mondjuk a kép alapján is sejteni lehet a névről pedig már biztosan tudható, hogy az illető BIZTOSAN NEM roma! :)”
 • 5. mosonmegye 2011. április 28. 11:55
  „Bocsánat a Hanságért, de itt azért dolgozhatnak. Pl. kézzel tőzegbrikett formázás, sásból lábtörlő, szatyor, papucs pödrés. Mindjárt fel lehetne cserélni az ősi mesterséget (qurva, tolvaj) népi kismesterségre (nem másokat megkárosító kézműves). Kicsi lenne a szállítási díj, s időnként - mint az amerikai filmekben van, lábuknál összeláncoltan sorban szedegetnék a lomizó tesók által véletlenül elejtett TV, fagyasztóláda stb. kibelezett s már további hasznosításra alkalmatlan kasznikat. Kezdhetnék az 1-esen Kimle előtt a kierdőben, de sajnos a 150-es, a szigetköz egésze elviselné a sok gondos kezecske áldásos munkáját. Istenem de szép is lenne. De a környék is! Az ilyen "műhibát" elkövető diplomával bíróknak - bíróknak szovjet mintára kopaszra nyírva utcai közmunka hogy lássa mindeni nem csak egy sofőr, vagy egy gépkezelő vétkezhet - na és a nevét is közli a sajtó, hanem más is. És mivel demokrácia van, így nekik is szembesülni kell egy ejnye-bejnyével.
  Ja nem vagyok se rasszista, se értelmiségi gyűlölő (bolsevik).
  Szeretem a cigányzenét (a kávéházit és az eredeti,szatmári, kárpátaljai és erdélyit. nem egy cigány származású barátom, szakmabéli kollégám van akik nem csak dolgosak, hanem tiszteletre méltóak is. Szívesen olvasom Lakatos Menyhértet, de Wass Albertet is.”
 • 4. Lone_wolf.. 2011. április 28. 09:00
  „Ezt is integrálni kellene ugye?Meg felzárkóztatni ugye? Moderálva”
 • 3. kolombela 2011. április 28. 08:17
  „2. mosonmegye 2011.04.28. 07:34
  Talán a Hanságot mégsem kellene ennyire pusztulásra ítélni. Az oroszországi Szibériánál tökéletesebb hely nem is létezik az ilyenek bezárására.”
 • 2. mosonmegye 2011. április 28. 07:34
  „Érdekes, számtalan munkakörben van munkakörben elkövetett vétség, amit eléég keményen büntetnek. Azonban van néhány "kivételes" szakma (?) ahol ez ismeretlen.
  1. Orvosi műhiba
  2. birói "túlkapás" ami most is tapasztalható: ennek a söpredéknek, na és a többinek is lehet az fehér, fekete, vagy éppen hupikák - ilyenfajta elitélése
  Elő kéne már venni ezeket a tanult szakembereket, és még a nyolc általános bizonyítványt is be kéne vonni tőlük, és üljenek együtt klienseikkel, a Hanság közepén fölállított sátoros börtöntáborban, (mint az arizónai). természetesen megillesse őket azért a védelem, ezért egy köteg újság lehet Népszabadság, Népszava, esetleg .... (ki ne moderáld!) a böglyök és szúnyogok csapkodására.”
 • 1. xverax 2011. április 28. 05:22
  „Házi őrizet ??? Ennek ??? Tuti ittas volt a bíró!
  KETREC !!!! A LÁBÁRA 50 KG-S VASGOLYÓT !!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Forgalomkorlátozás Máriakálnoknál

Burkolatjavítások miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra számítsanak április 21-től május 5-ig a 1406… Tovább olvasom