Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Megszépült a környezet Kisbodakon

Járda, út, kerékpártároló, faültetés, buszmegálló, temetőkerítés – ezek voltak Kisbodak idei évének legfontosabb fejlesztései, beruházásai.

– Kis lélekszámához képest igen nagy fejlesztéseket hajtott végre Kisbodak. Stratégiánk, hogy a közpénz az utcára kerüljön, az emberek javát szolgálja – kezdte évértékelő összefoglalóját Ekker Károly polgármester. Mint mondta, előre meghatározott program szerint fejlesztették a települést. Idén készült el a buszmegállóban a kerékpártároló, a temetőben az urnafal alapja, átadták az új buszmegállót. Befejezték az új temetőkerítést, járdát. A Virágos Magyarország versenyen százötvenezer forint értékben nyertek facsemetéket, ezeket már el is ültették.

– Természetesen legbüszkébbek a Kis utcai tavakat szegélyező járda- és útépítés beruházásra vagyunk. A képviselő-testület a helyi vállalkozókat hívta versenytárgyalásra, közülük választottuk ki a kivitelezőt – hangsúlyozta dr. Tóth Zoltán körjegyző. A beruházás elkészült, mára 1400 méter szegélykő közé zárt murvás út és 300 méter járda veszi körül a Kis utcai tavakat.

– A jövőben folytatnánk a települést fejlesztését, elsősorban az infrastruktúrára, azon belül az utakra szeretnénk odafigyelni – zárta a beszélgetést Ekker Károly.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adományok a mosonmagyaróvári gyermekosztálynak

A budapesti székhelyű Együtt az Egészségünkért Alapítvány értékes adománnyal lepte meg a… Tovább olvasom