Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Mégis beszámol a tankerület

Soros ülését tartja a város képviselő-testülete csütörtök délután fél 2-kor a városháza első emeleti nagytermében.
A tanácskozást meg- előzően, délután 1 órakor veszi át megbízólevelét Nagy István országgyűlési képviselő. A képviselő-testületi ülésen napirend előtt adják át a „Mosonmagyaróvár környezetvédelméért” díjat, illetve polgármesteri elismerő oklevelet, majd a Futura évértékelőjét hallgathatják meg a jelenlévők.

A napirendek sorában tárgyalják a képviselők a Huszár Gál Városi Könyvtár, az Intézményi Működtető és Gazdálkodási Szervezet, valamint a Hansági Múzeum tevékenysé- géről szóló beszámolót.

Mosonmagyaróvár általános és középfokú oktatásának helyzetéről számol be Resch Erzsébet tankerületi igazgató. Napirenden lesz továbbá a Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft., a Movinnov kft., az Aqua kft., illetve a Flesch Károly Nonprofit Kft. mérlegének jóváhagyása, valamint ez utóbbi önkormányzati társaság beszámol tevékenységéről is.

A képviselők várhatóan döntenek a Mosonmagyaróvár helyi építési szabályzatáról szóló új rendelet megalkotásáról, módosítják a lakbér- és a szociális rendeleteket. Tárgyalják továbbá a települési értéktárbizottság beszámolóját. Véleményezik a köznevelési intézmények átszervezését, döntenek az alapítványok támogatásáról, pályázatot írnak ki az önkormányzati társaságok könyvvizsgálói feladatainak ellátására és elbírálják az Aqua kft. ügyvezetői állására beérkezett pályázatokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lomtalanítás Levélen

A háztartási lomot a Szövetkezet utca mögött kihelyezett gyűjtőedényekbe lehet dobni április 25. és… Tovább olvasom