Kisalföld logö

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 5°C | 7°C Még több cikk.

Megint ellopták a szivattyút, vízben úszik az aluljáró

Újra vízben úszik a gyalogos vasúti aluljáró Mosonmagyaróváron. A korábban itt elhelyezett szivattyút ismét ellopták.

Minden nagyobb esőzés után víz árasztja el a mosonmagyar- óvári gyalogos vasúti aluljárót. A közelben dolgozók vagy átgázolnak a bokáig érő szennyvízben és rettegnek a fertőzéstől, vagy a sínek között bukdácsolnak át a túloldalra. Szerkesztőségünkben többen is panaszkodtak, hogy ismét bosszúságot okoz az arra közlekedőknek a megnövekedett vízszint. 2007 végén az aluljárót a fenntartó MÁV Zrt. lefedte, az átemelőszivattyút pótolta. Azóta – hiába vásároltak újat helyette – többször is lába kelt az eszköznek. Most is ez lehet az ˝áradás˝ oka, erről Mészáros Géza állomásfőnököt kérdeztük.

Az arra közlekedők a forgalmi szolgálattevő engedélyével kelhetnek át a síneken.
– Az átemelőszivattyút ismét ellopták. A Városüzemeltető és Fenntartó Kft. munkatársai kiszivattyúzták a vizet, azonban a magas belvíz miatt ismét feltelt talajvízzel. Az arra közlekedők a forgalmi szolgálattevő engedélyével kelhetnek át a síneken, amíg nem születik megoldás az aluljáróról – szögezte le az állomásvezető.

Olvasóink írták

 • 6. Boli 2010. június 14. 19:55
  „Há, de fehábboríító, ez a hátrányos fadzsi megkülömbőzttetííís!!!
  Mert nem is sejtjük, merre kellene az a fránya szivattyút keresni... Száradjon el a keze a retkes ...ányának! Mert a rendőrségünknek nincs ideje egy kicsit Mosonban többet járőrözni? Nem tudják, kik azok akiknek a bűncselekmények nagy része a számlájára írható? Nem is gyanítható, hogy kik tették és kik azok akik a következő dolgokat is tenni fogják? Ha mindezt nem tudják, akkor tényleg nem alkalmasak a "hivatásukra", ugyanis, mint mezei állampolgárok is ezek szerint többet tudnak a város lakói, mint a RENDŐR URAK!!! Szóval ne már, megint mindenki semmit sem tud... Elvtársak, elvtársak... Tovább kéne már lépni!!!!”
 • 5. Lone_wolf.. 2010. június 14. 02:11
  „2. hozzászólás Horemheb Ez biztosan így van!Csak úgy látom eltünt az első hozzászólás amire egyetértően reagáltam.A tartalma hasonló volt a tiédhez kevésbé burkoltan.”
 • 4. invektus 2010. június 13. 13:50
  „EZ IGY VAN
  :)”
 • 3. RickCartman 2010. június 09. 19:24
  „cigányok, vagy sem, mindegy, a dolgozók hibája, hogy nem betonozták le...”
 • 2. Beex 2010. június 09. 16:18
  „kukuccs :)”
 • 1. Lone_wolf.. 2010. június 09. 10:00
  „jah”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hagyományos bábfesztivál Halászin

Tizenkilencedik alkalommal rendeztek bábfesztivált Méry Vince emlékére a minap Halászin. Tovább olvasom