Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Még gyűjtik az aláírásokat

Mosonmagyaróvár - „Tizenhét nap béke – Sportolj, ne háborúzz!” mottóval gyűjt aláírást a mosonmagyaróvári Széchenyi Polgári Kör. Már több mint száz településről kétezer-ötszázan csatlakoztak a kezdeményezéshez.
A korábbiakban már beszámoltunk arról, a helyi civil szervezet azt szeretné érni, hogy az Európai Parlament támogatásával elsőként a pekingi olimpia napjaiban világszerte hallgassanak a fegyverek.
Magyarország közel száz településén, valamint Mosonmagyaróvár testvérvárosaiban eddig háromezer aláírás gyűlt össze, és továbbiakat várunk – tájékoztatott Moldoványi Géza egyesületi elnök. Aki még csatlakozna a kezdeményezéshez, a Huszár Gál Városi Könyvtárban adhatja le aláírását február közepéig.

Olvasóink írták

  • 1. Laci bácsi 2008. február 08. 01:04
    „Mi az, hogy sportolj, ne háborúzz?
    Ki akarja a lakosságot ilyen bénító felszólítással arra késztetni, hogy a "hivatalos" politika" ellen ne szóljon? Inkább elvezénylik, elirányítják sportolni, mert túl sok hozzászólás gyűlt már össze a "hivatalos" álláspont ellen! Ismerjük a trükköt! Volt benne részünk elég! Emlékszünk azokra az időkre, amikor a középiskolás fiatalokat március 15-é kirándulni vezényelré, - hogy a városban "ne hogy valami meggondolatlanságot csináljanak!
    most meg ilyen ócska szöveggel manipulálják a lakosságot, hogy " sportolj, ne háborúzz!"
    Kinek érdeke, hogy a lakosság ne adjon hangot a "hivatalos álláspontta"l szembeni véleményének? Mondtuk, hogy itt nem volt rendszer váltás!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemétlerakónak használják a Lajta-ágat

Mosonmagyaróvár - Sokan hulladéklerakónak használják a magyaróvári belvárost átszelő Temető-ági… Tovább olvasom