Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Már idén befogadják a Mediawave programjait

Mosonmagyaróvár - A hatékonyság érdekében a belső struktúra megszilárdítását, az alkalmazottak munkakörének pontos meghatározását, egységes terembérleti rendszer kialakítását ígéri Csiszár Péter, a Flesch Károly Kulturális Központ ( FKKK) nemrég kinevezett igazgatója.
– Április elsejétől új, állandó terembérleti rendszer lép érvénybe az FKKK-ban. Ennek összeállítására elkészült egy hatásvizsgálat, melynek célja átláthatóvá tenni ezt a rendszert – magyarázza az új igazgató, Csiszár Péter.

Ezzel kapcsolatosan kifejtette: az önkormányzati intézmények 50 százalékos kedvezményben részesülnek majd, de azok a civil szervezetek is előnyt élveznek, amelyek korábban béreltek itt helyiségeket.

A hatékonyság érdekében a belső struktúra megszilárdítását is tervezi a jelenlegi vezető. Így a munkakörök pontos meghatározását, és egy pályázatokért felelős munkatársra is igényt tartanak. Megújul a honlap (várhatóan új cím alatt), hírlevelet is beindítanak a hatékonyabb kommunikációért. Csiszár Péter a központban tevékenykedő civil szervezetek összefogását, programjaik összehangolását is megcélozta. Egy egyeztető civil fórum létrehozását tervezi, esetleg civil napok szervezését, ahol bemutatkozhatnak egymásnak és a közönségnek. A városi rendezvények palettáját is bővítené az új igazgató: a civilek mellett a vállalkozókat is bevonná a tervezett programokba, melyeket Mosonmagyaróvár identitáspontjai köré képzelt el.

Újdonságnak számít, hogy a város és a Mediawave-fesztivál programjait idén már befogadja.  – Mosonmagyaróvár neve olyan fesztiválon szerepelhet, melyre Csehországtól Finnországig sokan kíváncsiak – véli az igazgató. Április 30. és május 3. között a népzenei és a bluesworkshop költözik a Lajta-parti településre. A népzenei workshop résztvevői a mosonmagyaróvári Kislaptáros zenekar mellett tehetséges fiatal együttesek, melyek a tervek szerint a műhelymunka során egyórás produkciót hoznak létre és adják elő Győrben, illetve Mosonmagyaróváron. A bluesworkshop keretében ugyancsak a helyi együttesek, köztük a Hen House Band, FateRock, Funky For Me vagy az Apnoe, de győri és budapesti zenészek is kapnak lehetőséget a bemutatkozásra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az elemzés a Haller mellett szól

Mosonmagyaróvár - A Haller-iskola szerint nem szabad hagyni, hogy a városi vendéglátós szakképzés… Tovább olvasom