Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Magyarország,szeretlek! Mosonmagyaróváron - fotók

Mosonmagyaróvár is csatlakozott a hétvégi Itthon vagy. Magyarország,szeretlek! rendezvénysorozathoz.
A képek a helyi Belvárosi Üzletkör által szervezett programok egy részéről készültek.

Fotók: Tudósító

Olvasóink írták

 • 7. jobbám 2013. október 03. 09:50
  „nagyjancsi! Szerinted az a híradó sokkal jobb, ami csak és kizárólag a negatív híreket szajkózza? Kizárólag a meghalt, megölték, kirabolták...ez megy fél vagy negyed órán keresztül, azonban a valódi híreket, hogy például beruházások történtek, hogy mit döntött a parlament, hogy mi történt valóban a nagyvilágban, hogy valóban történnek jó dolgok is Magyarországon, ezt valahogy sosem mutatja be, csak hangulatot kelt és rémületet. Ha ez demagógia, akkor legyen...én szeretem a pozitív híreket, mert a világ amúgy is szürke és sokszor borzalmas hely.

  jobbám”
 • 6. nagyjancsi 2013. október 03. 09:32
  „RickCartman, elég jól fogtad meg a lényeget.. Az a helyzet, hogy a köztévé, közrádió már 3 éve csak a belföldi JÓ hírekkel tájékoztat minket, mind híradói és műsorpolitikai szinten. Minden szép, virágzik, a kormány beruház, átad, felzárkóztat, Erdély-kisebbségek itthon, cintányéros mulatság.. Ha valaki mondjuk bezárva van egy szobában az állami műsorszolgáltatókra hagyatkozva, akkor azt hihetné hogy Svájcban vagy Norvégiában él minimum. És itt nem a pártokról van csak szó, hanem az objektív tájékoztatásról úgy általában. Persze ha valaki nem is akar valamit meglátni, meghallani, az nem is fog.”
 • 5. jobbám 2013. október 03. 08:18
  „RickCartman! Szerintem nem érted a lényeget...s tudod mit? Szabadság van, mindenki azt néz, amit akar! Például te akkor ne nézz köztévét, én azért szerethetem? Ugye? Nekem a rádió is sok éve csak a Kossuth...ez sem baj ugye?

  A szándék (a köztévé és az állam részéről) pedig becsülendő, s igenis szükség van az ilyenre, még akkor is, ha van aki nem érti miről szól...ajánlom figyelmedbe a Szent Mihály napról szóló cikkeket...:)

  Köszönjük a szervezést!

  jobbám”
 • 4. Losba 2013. október 02. 20:27
  „..igen I. V.király udvari fülöp hercegének kellett 1000 millió”
 • 3. RickCartman 2013. október 02. 17:53
  „Gratulálok, helyileg szép volt. Csak egy kicsit rontott az ünnepen a király tévé, Rákay Fülöp, egymilliárdért elkövetett egész napos körkapcsolásos műsora.Eszerint Magyarországnak ipara és fővárosa egyáltalán nincs. Csak mezőgazdasága, valamint népszokásai és hagyományőrzői, akik tiszteletre méltó jártassággal igazodnak el még a középkor messze tűnt századaiban is. Nincs továbbá munkanélküliség, sem bármilyen más társadalmi rendetlenség, s a megszólaltatott derék polgármesterek már legfeljebb csak múlt időben beszélnek problémákról. Ha a körkapcsolás riporterei nem kapnának mikrofonvégre egy-egy vidéki színigazgatót, hogy szembedicsérjék őket (például azért a jaj, be´ remek népszínházi műsorpolitikáért a halászlékóstoló Balázs Pétert), akkor akár azt is hihetnénk, hogy a modernitás meg sem történt, sem az a csúnya Felvilágosodás, amelyről egyébként a stúdióban bölcselő Ákosnak éppoly kevés elismerő szava van, mint az adásban bőszen kifakadó Borbás Marcsinak. Tanulság: ne nézzetek köztévét, mit nekünk egymilliárd :-)”
 • 2. amivarosunk 2013. október 01. 04:17
  „Legyen! Én is ezt kívánom. Köszönjük a kisalfold.hu Tudósító menüpont szerkesztőinek, hogy az utolsó Kult-Utca képeit feltöltötték.”
 • 1. hovatovabb 2013. szeptember 29. 20:56
  „Legyen sok-sok hasonló rendezvény Mosonmagyaróváron!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyos közlekedési baleset Ausztriában: egy magyar halott, három sérült

Egy magyar halottja és három sérültje van egy súlyos közúti balesetnek, amely vasárnap reggel történt az ausztriai Nezsider körzetében. Tovább olvasom