Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Love Parade és busman himnusz

Az őrület, a vidámság és a szórakozás színhelye volt a hétvégén a jánossomorjai Balassi Bálint Művelődési Ház. A helyi ifjúsági klub szervezésében ismét nonstop láz volt a településen.
Az őrületnek csak a szervezők fantáziája szabott határt
A huszonnégy órán át folyamatosan tartó, megállást, lazítást, pihenést nem tűrő vetélkedőt kétévente rendezik meg és szinte az egész községet megmozgatja. Az idei, immár ötödik nonstop vetélkedőn hat csapat – a Jóbarátok, a Jedi Lovagok, a Mesterlökészek, a Tíz Kicsi Indián, a Diszkópatkányok, valamint a Fejészek – mérte össze tudását, erejét és kitartását.

A vetélkedőre jelentkező tíztagú csapatok a nevezés beadása után előzetes feladatokat kaptak. Ilyen volt a már rendhagyó reklámkampány, a csapat bemutatkozó műsora, az egyenpóló elkészítése, a busman himnusz előadása élethű jelmezekben, illetve egy, a faluban álló szoborról szóló negyedórás komédia megírása és előadása.

Az előzetes feladatok bemutatásán kívül nagyon komoly és sokszínű megmérettetés várt még a csapatokra. Többek közt minél több Kiváló dolgozó jelvényt kellett összegyűjteniük, szinkronúszást bemutatni a színpadon, valamint hóembert állítani a művelődési ház elé.
A csapatokat éjszaka sem hagyták aludni. Egy huszonöt pontból álló feladatsort kaptak, amit reggelre teljesíteniük kellett. A feladványok közül az egyik legérdekesebb és egyben legértékesebb is görög nyelven íródott. A szervezők ebben azt fogalmazták meg, hogy a huszonötből csupán melyik kilenc feladatot kell teljesíteniük a csapatoknak.
A rendezvény egy nagyszabású „Love Parade" felvonulással zárult, melynek a főszereplői gazdagon feldíszített mezőgazdasági gépek voltak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszaszorított tiltott kéjelgés

A kilencvenes évek derekától sokak szemét, jóérzését bántották a testüket áruló prostituáltak. Mára… Tovább olvasom