Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Lovagkereszt Gábor Józsefnének

A Magyar Köztársaság elnöke – a miniszterelnök előterjesztésére – nemzeti ünnepünk, október 23-a, az 1956-os forradalom és szabadságharc 55. évfordulója alkalmából a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetést adományozta Gábor Józsefnének.
A Magyar Köztársaság elnöke – a miniszterelnök előterjesztésére – nemzeti ünnepünk, október 23-a, az 1956-os forradalom és szabadságharc 55. évfordulója alkalmából a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetést adományozta Gábor Józsefnének, a Mosonmagyaróvári ’56-os Egyesület városi elnökének a politikai üldözöttek érdekei képviseletében végzett munkája, életútja elismeréseként.

Simon Zsuzsanna, az ’56-os Egyesület titkára, a Városi Kollégium igazgatója pedig a Magyar Köztársaság Bronz Érdemkeresztje (polgári tagozat) kitüntetést vehette át.

Olvasóink írták

  • 3. glosonczi 2011. október 25. 20:48
    „Egyszerűen felháborító ez a kitüntetés”
  • 2. hablaty 2011. október 25. 20:19
    „Csatlakozom az előttem szólóhoz!!”
  • 1. mosonmegye 2011. október 25. 16:57
    „Mint régi ismerősötök is (látom lelki szemeimmel ahogy kattognak a gondolatok kerekei, hogy na ki lehet?) Őszinte szívvel gratulálok a kitüntetéseitekhez!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Oroszoktól loptak tévéket

Egy Csemeztanyán élő orosz állampolgárhoz tört be két fiatalember, majd egy harmadik társukkal az… Tovább olvasom