Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Lopta volna a gyárból a rézrudakat

Mosonmagyaróvár - Három mázsa sárgarezet próbált egy mosonmagyaróvári gyárból ellopni egy helyi férfi, amiért a bíróság pénzbüntetésre ítélte.
Az 56 éves mosonmagyaróvári L. Miklós az egyik helyi gyárban dolgozott, ahol a cég engedélyével hibás raklapokat szállított el. A raklapok között azonban megpróbált kivinni az üzemből több mint hárommázsányi sárgaréz rudat is, 380 ezer forint értékben. Kifelé menet azonban a portás felfedte a cselekményt. A Mosonmagyaróvári Városi Bíróság a férfit lopás miatt 60 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, míg segítője felfüggesztett pénzbüntetést kapott.

Olvasóink írták

 • 11. lolita 2008. október 19. 08:30
  „Sajnos ezek a tenyek ami elszomoritoPancser-ur!Valtoztatni mi kis egyszerü emberek ugysem tudunk ahhoz összefogni kene.”
 • 10. pan.cser 2008. október 18. 14:52
  „Frankó! Aki 30 helyett 40-el megy véletlenül, az meg 30 ezret bírói ítélet nélkül. Lopni sokkal érdemesebb. Ha nem kapnak el akkor van potya 380 ezred, ha a gyorshajtásért nem kapnak el akkor meg semmi! Emberek lopjatok inkább mint siessetek. Micsoda ország, micsoda törvények?! Akkor miért csodálkozunk, hogy Fletó lehet a miniszterelnök? Ez egy ilyen feje tetején álló ország!”
 • 9. lolita 2008. október 17. 23:57
  „Hat ide jutottunk ebben a kis orszagban hogy becsületünk az nincs,mert becsületesen nem lehet megelni!Es ez az orszag vezetöinek köszönhetö,mert nem magunktol lettünk ilyenek!”
 • 8. kéményseprő 2008. október 17. 18:33
  „Valamiből a szegény dolgozó magyar embernek is élnie kell. Amit a multi cégek fizetnek mostanában az egyenlő a nullával. Megoldás: FIZETÉSEMELÉS!!!! Kis mértékű fizetésemelés vagy fizetésemelés hiánya miatt megtöbbszöröződnek a lopások száma. Ezt nem tudom mikor fogják megérteni a vezető beosztásban lévő emberkék.”
 • 7. Jakutika 2008. október 16. 18:42
  „Sajnos a bírót az ítéletről nem lehet (nem szokás) megkérdezni, az indoklás az tudtommal nyílvános, kíváncsi lennék rá. Az nincs meg? Közzétehetnétek. Ha lopok az íránymutatóul szolgálhatna számomra és hivatkozhatnék a bírói gyakorlatra, amely során a bíróság a jogalkalmazás teréről a jogalkotás mezejére lép. Milyen bíróság hoz ilyen ítéletet, mi a tényállás és milyen módon rendelte mellé a büntetési tételt. Tényleg kíváncsi vagyok. Ja és a gyárból legalább kirúgták? Én azért zárnám a szekrényemet.”
 • 6. sadsdadsa 2008. október 16. 12:50
  „gipsz jakab én amondó vagyok hogy ha van egy büncselekmény és cigány az elkövető igen is sokkal súlyosabb büntetésben részesüljön mint egy magyar. Magyar mégis csak otthon van, a cigány meg egy megtűrt személy (nem sokáig). Tanuljanak meg viselkedni ha már egyszer be vannak fogadva.”
 • 5. Egy dolgozó 2008. október 16. 12:43
  „Majd akkor lesz a lopás is "zéró toleranciás", ha erre is lesz mentelmi jog. :-)”
 • 4. Justicia 2008. október 16. 07:54
  „Meglehetősen vicces a büntetés mértéke, ha azt a "zéró tolerancia" keretein belül kiszabhatő büntetésekhez viszonyítjuk.
  Lopás és egyéb bűncselekmények terén mikor kerül bevezetésre a fent említett "0-tolerancia"?”
 • 3. Gipsz Jakab (angol billentűzeten) 2008. október 15. 22:52
  „fajul...
  És akkor még csak nem is cigány volt, az biztos többet vitt volna, és észrevétlenül. Nevetséges, amit itt művelnek ebben az országban.”
 • 2. Egy dolgozó 2008. október 15. 18:19
  „Persze a felfüggesztett pénzbüntetés olyan, mint a ki nem fizetett fizetés. :-) Azt se látod soha...
  Az is aranyos, hogy 380ezer Forintnyi cuccot akart ellopni és 60ezres büntetést kap. Hát így érdemes lopni. Ilyet.....”
 • 1. sadsadsad 2008. október 15. 16:24
  „felfüggesztett pénzbüntetéééés? *** moderálva *** ilyen is van? öcsém hova falyul ez az ország. amerikába 5 évet ülnének ezért.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Antrax és tűz a hivatalban

Mosonmagyaróvár - Antrax gyanús porral , az irattárban keletkezett tűzzel és bent rekedt sérültekkel… Tovább olvasom