Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Lions-gála májusban Mosonmagyaróváron

A Mosonmagyaróvári Lions Klub évek óta képviseli Magyarországot a váltott helyszíneken megrendezett béketalálkozókon, melyeket az isonzói csatában érintett nemzetek karitatív szervezetei számára hívtak életre.

Az idén a Lajta-parti város ad otthont május 6. és 9. között a különleges eseménynek.

A négynapos program keretében a mosonmagyaróvári lionok bemutatják olasz, horvát, szlovén és osztrák vendégeiknek a település, illetve a régió történelmi, természeti és kulturális értékeit, nemzetközi tanácskozást és tapasztalatcserét tartanak. Jótékony céllal a Gyermekek Átmeneti Otthonát szeretnék támogatni. A rendezvénysorozatot a május 8-án, szombaton este 7 órakor az Iniciál Autóházban (Szekeres Richárd u. 17.) kezdődő gálával zárják ünnepélyesen, ahová várják a kistérség kikapcsolódni, szórakozni vágyó közönségét, baráti társaságait is.

Szeretettel látnak mindenkit, aki szívesen fogyasztana el szép környezetben egy finom vacsorát és kedvet érez ahhoz, hogy jó zenére táncoljon hajnalig. Az ételeket a Tercia étterem szolgálja fel, a hazai és külföldi slágereket pedig a Galaxy szólaltatja meg. A belépő 8000 forint, ami a rendezvény önköltségét fedezi. A bálra asztalt foglalni, információt kérni a 20/467-3546-os telefonszámon Németi Sándor titkárnál, vagy a 30/380-0515-ön Ress Marietta soros elnöknél lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Komp a Csallóközbe

Kedden elnyerte az uniós támogatást, így 3,23 millió euróból akár már jövőre elindulhat a Bős és… Tovább olvasom