Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Lendvai Ildikó Mosonmagyaróváron: `ez másik út´

"Mosonmagyaróváron különösen erős MSZP szervezet van és éppen ezért különösen sok reményünk van az itteni eredményekben" - kezdte mondandóját a képviselőasszony.

Aktuális politikai kérdések címmel Lendvai Ildikó az MSZP országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tartott a mosonmagyaróvári MSZP irodában.

"Mosonmagyaróvár talán kiemelt helység az ilyenkor szokásos kampánykörutak alkalmából, hiszen itt különösen erős MSZP szervezet van és éppen ezért különösen sok reményünk van az itteni eredményekben" - kezdte mondandóját a képviselőasszony.

Elmondta, hogy a mostani napokban a látogatások és pártviták, taggyűlési viták célja az, hogy az MSZP elkészült programját és az országos program fő célkitűzéseit átbeszéljék, hogyan lehet azt helyben érvényesíteni.

"Ez másik út. Lehetne azt mondani éppen ezért, hogy ez több mint kormányváltás. Nem mondom, hogy rendszerváltás, mert odáig nem mennék. Rendszerváltás már volt Magyarországon. Azt kell mondanom, hogy jövőváltás és perspektívaváltás. Egy másik jövő.

Nem azonnali boldogság és anyagi siker mindenkinek. De a történelemben való visszafele gyaloglás helyett, a zsákutcából való kijövés és újból az előrefelé haladás, ami szintén nem fáradtság és munkamentes út. Ezt próbáljuk, erre törekszünk" - mondta programjukról Lendvai Ildikó.

Olvasóink írták

 • 8. Abrafax 2013. november 24. 13:51
  „Egyiptomi gyógykezeléséről Mosonmagyaróvárra érkezett Lendvai Ildikó, a Nemzet Anyósa, az MSZP elnöke mellé kirendelt demokratikus gyámbizottság vezetője, a megújult MSZP legfiatalosabb arca.
  A képviselőasszonyt kenyérrel, sóval és demokratikus szalonnával fogadták.
  Lendvai Ildikó az országos szinten is erősnek számító helyi MSZP-szervezet keresésének befejeztével sajtótájékoztatót tartott. Látogatását a helyi szervezetnél stílszerűen halottak napjára időzítette eredetileg, de a sikeres október 23-i műegyetemi ellenzéki rendezvény után aznap az ellenzék győzelmi esélyeire emlékező szeánszot tartottak a köztársaság-téri pártházból kimentett népi demokratikus káderlapok meggyújtásával egybekötve.
  Most azonban itt van, és nem érkezett üres kézzel. Elmondta: miután minden eddigi módszer a választók megnyerésére csődöt mondott, országos körútja során minden választókerületbe elvisz 2-2 viaszbábut. Az egyik Orbán Viktort formázza, a másik mosonmagyaróvári figura pedrett bajuszt kapott Dr. Nagy István mintájára. A viaszbábuk szurkálása minden demokratikus és felvilágosult választónak, párttagnak és szimpatizánsnak lehetséges a helyi MSZP-irodában. Kitelepülést is szerveznek a hulladékudvar területére, illetve a bagolyvári úti erdősávba. A DK iránti nyitottság jegyében az ő szimpatizánsaik is szúrhatnak tűt a figurákba a saját pártrendezvényeiken szokásos 300,- Ft-os vizitdíj ellenében.
  Örvendetes, hogy az erős helyi MSZP-szervezet teljes mellszélességgel kiállt a partnerpárt E2014 partnerpártja soproni jelöltjének indításában Mosómagyaróváron (vagy hol az ördögben is). Az is pozitív hír, hogy a jelölt már megérkezett a helyi vasútállomásra, bár útjának folytatása bizonytalan, célja pedig a négyszögletű kerek erdő ködébe vész.
  Ez egy új út, a mi utunk, mert a történelemben visszafelé menni nem lehet - hangsúlyozta az MSZP volt elnöke, az MSZMP kulturális osztályának egykori tagja, a visszavonulásra készülő egykori frakcióvezető.
  Végezetül a politikus megköszönte a helyi pártszervezet és a sajtó érdeklődését, és lelkiekben megerősödve hazamentek mind a hárman.”
 • 7. justitia18 2013. november 24. 12:54
  „6 !
  Ezt kell mondania a <moderálva>, ez a feladata, ezért fizetik a gazdái...”
 • 6. embertelen 2013. november 23. 16:17
  „5. kocsoggorog Honnan veszed ezt a baromságot?”
 • 5. kocsoggorog 2013. november 23. 15:58
  „Vicces ez a különösen erős helyi MSZP szervezet... két hete még éppen félországos casting volt, helyi MSZP elnök keresésére...:)”
 • 4. abszurdisztán 2013. november 23. 08:18
  „Tisztelt Csetneky ! Tájékoztatom , hogy vannak olyan szakok, amelyek kizárólag fizetős formában indultak. Itt a hajadra kenheted a pontjaidat. Azzal, hogy ne drogozz, hanem tanulj, maximálisan egyetértek.”
 • 3. Csetneky 2013. november 22. 23:44
  „Miért, van tandíj? Tanulj és ne drogozz, lesz sok pontod és nem lesz tandíj. Folytassam?”
 • 2. justitia18 2013. november 22. 21:50
  „Nem lesz felsőoktatási tandíj, hányszor mondjam, nem lesz felsőoktatási tandíj !
  A jelenlegi fideszes út: 150.000.- Ft-tól egymillió Ft/félév-ig....Folytassam ?
  Van még kérdésed ?”
 • 1. Csetneky 2013. november 22. 20:17
  „Nem lesz gázáremelés, hányszor mondjam, nem lesz gázáremelés! A másik út...mu-ha-ha-ha....”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó az M1-esen

Hegyeshalom térségében kisodródott és a belső szalagkorlátnak ütközve megállt egy kisteherautó az… Tovább olvasom