Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Lemondtak az igazgatók

Két intézmény igazgatója lemondott vezetői beosztásáról. A távozók helyére az eddigi igazgatóhelyetteseket nevezte ki a képviselő-testület egy évre.
Lemondott vezetői beosztásáról július 31-i hatállyal dr. Hansági Károly, a Kossuth-gimnázium igazgatója. Korábban tizenhét évig volt az intézmény igazgatóhelyettese, majd az utóbbi hat évben igazgatóként irányította a gimnázium munkáját. Lemondását követően tanárként szeretne tovább dolgozni az iskolában.

A leköszönő igazgatóval egyetértésben és a nevelőtestület támogatásával az önkormányzat az eddigi igazgatóhelyettest, Horváth Évát bízta meg egy évre az igazgatással. Nyugdíjba vonulása miatt kérte közalkalmazotti jogviszonyának megszüntetését Sárköziné Kollárits Edit, a Haller-iskola igazgatója. Helyére ugyancsak az intézmény nevelőtestületének támogatásával az eddigi igazgatóhelyettest, Némethné Fucsik Editet nevezték ki a képviselők egy évre.

Olvasóink írták

  • 2. Ambar 2012. június 30. 14:49
    „Nagyon úgy tűnik hogy az igazgatók nem bíznak az állami tulajdonosi irányításban.Aki tud menekül az iskolák éléről ,biztos tudják miért!Ezt tette a Fekete iskola igazgatója is.Azt hiszem az államtitkár asszony nagyon sok butaságot csinál,de fellépni nem igazán mer senki inkább ezt az utat választja.Szomorúnak tartom ha egy országban a bírálatok így jelennek meg.Ezzel az őszintétlenséggel találkozik tanuló ifjúságunk.Vajon milyen lehet a jövő képük?!”
  • 1. embertelen 2012. június 30. 14:25
    „Kár, pedig Mölczner Károly igazi fideszes volt!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Jobbik úgy látja, van elég adat

Kopetti Tamás önkormányzati képviselő és Magyar Zoltán országgyűlési képviselő (Jobbik)… Tovább olvasom