Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Lebetegedtek az X-faktor sztárjai - elmaradtak a nőnapi koncertek

Három koncertet is tartottak volna Vastag Csabáék nőnap alkalmából Mosonmagyaróváron, azonban a sztárok betegsége miatt elmaradtak a bulik.
A március 8-ra Mosonmagyaróváron a Flesch Károly Kulturális Központban három koncertet is terveztek, amelyen az X-faktor sztárjai, Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbi és Vastag Tamás léptek volna fel. Az fkkk.hu tájékoztatása alapján azonban három énekes súlyos betegsége miatt a koncertek elmaradtak.

A teltházas előadásokat 2011. március 21-én változatlan kezdési időpontokkal (16.30, 19:00 és 21:00) pótolják. További információért a jegyekkel kapcsolatban a Flesch Központ Jegypénztárában érdeklődhetnek.

"Az X-faktor sztárjai nevében is elnézést kérünk a kedves közönségtől" - áll a közleményben.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. RickCartman 2011. március 11. 10:11
  „Igen, a saját vélemény fontos. Nagyon fontos.”
 • 24. zenelady 2011. március 11. 09:28
  „Én sem stresszek kedves Rick! Értelmes dolgokkal is foglalkozom, nem is húzom már ilyeneken fel magam. Nem nézek tévét alapvetően, mert kiábrándultam rendesen a politikából, nem érdekelnek a sorozatok - kislányom meg a meséket nézi, átszoktam azokra az utóbbi években. DE a zenét szeretem, és céltudatosan kapcsoltam be akkoriban a tévét, amikor ez a műsor ment. A mi életünket otthon befonja a zene és a média. Mi ezzel foglalkozunk. Nem vagyok jogász, nem vagyok tanár, mérnök, stb..., de attól még teljes életet élek, és bevallom, nyugodtat. Nem is tudom, hogy miért keresem itt mindig a bosszúságot. Időnként fellátogatok ilyen helyekre, és valahogy kiprovokálom magamnak a vitákat. Tudom, hogy mindig alul maradok - egyszerű oknál fogva: feladom. Nem lennék jó politikus. De igen, mint ahogy korábban írta valaki, meg lehet találni a sok szemét között is az igazgyöngyöt. Akarni kell keresni. Sokan a mai fiatalokat is leírják életstílusuk miatt - holott köztük is van egy csomó tehetség. Így volt ez az előző generációval is. De most már amúgy is elfajult ez a beszélgetés. Nem is fogom tovább én sem szítani a tüzet. Szeresse mindenki azt, ami hozzá közel áll. De hagyjuk meg a másiknak is, hogy saját maga legyen, ne a másik elvárásainak kelljen megfelelnie. Saját véleménnyel, személyiséggel, ami azért nem rossz, mert más.”
 • 23. RickCartman 2011. március 10. 21:24
  „zenelady, kikéred magadnak ezt a hangnemet, és nem tudsz azonosulni vele?
  akkor vajon mihez kezdjünk ezzel a kedves mondatoddal: "...és a biztos vagyok benne, hogy sokmindent még nem raktatok le az asztalra..."
  De, kedves zenelady, jómagam már sok mindent leraktam az asztalra. Sajnálom, hogy 36 éves hölgyek még mindig ízlésbeli dolgokról vitatkoznak, értelmes tevékenység helyett. Hatalmas egoról szó sem esett. Véleményt mondunk ezen a fórumon bizonyos dolgokról, és nem egymást szapuljuk. Nem szükséges kiállnia az emlegetett sztárok mellett, eltűnnek ők maguktól is a süllyesztőben éppúgy, mit az eddigi tehetségkutató produkciók valamennyi terméke. Ezen kár stresszelnie magát bárkinek is.”
 • 22. pancser 2011. március 10. 20:57
  „Nehogy valaki kimaradjon mégis szólok! Kedves V-né! Elvitatkozhatnánk, hogy a város vonzáskörzete meddig terjed, járás vagy környék e szempontból édes mindegy. Ha valaki az éppen az aktuális sodrással szemben halad az ugye megkapja. Soha nem használtam például Ákos minősítésére a "sz.r" szót, de van aki így idéz vagyis hamisat szól. Rád és senkire mondtam semmi olyat hogy gy.kér, de azt sem állítottam, hogy aki a Magyar utcán karácsonyozik az nem ember. Idézni csak pontosan szépen szabad. Igaz a durvaságok, a tiszteletlenségek korát érjük, ez ellen nem sokat tehetünk. Viszont nagyon veszélyes és csordaszellemre vall az a düh amely a más véleményen levőre zudul. Minden forradalminak nevezet változás úgy tűnik nekem önmaga ellentétébe fordul, szépen sorolhatnám azokat a dolgokat, amelyek ezt igazolják. Ma már nincs nemes és felemelő, nincsen szép beszéd, nincsenek tartós kötelékek, nincsenek biztonságot nyújtó elvek, vagy akár stabil közösségek stb. De itt ezen a helyen ezekről talán felesleges is beszélni. Kedves V-né, ha az ember nem megy le alfába többnek nézik!”
 • 21. pancser 2011. március 10. 20:26
  „Te írtad "nagy greg""Itt mindenki rosszindulatú és kész. " Így is lehet gondolkodni, éltesd az RTL-t "magas" színvonalú produkcióiért, kinek a pap kinek a papné!
  Ezt meg " Rbar" "6-10 ne is törődjetek vele, tavaly nyáron itt akarták megmagyarázni, hogy az ezeréves Moson rendezvénysorozat szuperprodukciója >ÁKOS< tulajdonképpen nem is sztár, a zenéje szar.." Gyöngyszem ettől a sztártól:"örvénylő tested okozza veszted" két féldeci között egy Red Bull ettől biztosan örvénylik még az agyuk is, gondolom ettől lehet olyanokat írni mint mit a 21. alatt olvashatunk "nagy_greg" tollából, bár lehet, hogy eltűnik moderátor jóvoltából. Most kibuggyant az............., jó nektek az xfaktor, Ákos, pontosan az a szint amire gondoltam. legyen a tietek az utólsó szó úgy döntöttem, hoy a bányába mégsem szállok le!”
 • 20. szabka73 2011. március 10. 19:43
  „http://fkkk.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=0”
 • 19. V-né 2011. március 10. 19:28
  „Eddig környékbeli, most már járási...
  5000 hogyan? 40fő/sor, 32 sor, valamint "párnás" hely 2x150.
  Nem vagyok Ákos rajongó sem, de hát a tények azok tények.
  "Nehezen jutunk el oda vagy sohasem, hogy tudomásul vegyük ami az egyik embernek érték a másiknak nem, pedig ebben semmi különös nincsen." Ezt pedig pont te mondod, akinek csak a Tecsó körüli élet az élet, ha valaki pl a Magyar utcán karácsonyozik az már nem ember és sorolhatnám még. Szánalmas gyökér lehetsz te pancserka”
 • 18. nagy_greg 2011. március 10. 18:23
  „17. pancser : ÁLLÍTSD MÁR LE MAGAD TE FAFEJŰ TUSKÓ”
 • 17. pancser 2011. március 10. 16:41
  „Kérdés hogyan fér el 5000 ember a teremeben 3 részletben. Mmagyaróváron 30 ezer ember lakik, számold a volt járás területét kb 70 ezer fő Hanságliget, Lébény, Rajka háromszög tartozik ide. Legyen 2% rendben, hát ez sem egy fene nagy szám! Nekem Ákos senki, mondhatnám nulla. Ha a rajongója vagy az a te dolgod, szíveskedjél az ízlésedet nem erőltetni másra! Nehezen jutunk el oda vagy sohasem, hogy tudomásul vegyük ami az egyik embernek érték a másiknak nem, pedig ebben semmi különös nincsen.”
 • 16. V-né 2011. március 10. 15:47
  „Ekkora baromságot, már ne is haragudj Pancser! A 70 000-nek az 1500 2(!)%-a, nem ezrelék. (egyébként majdnem 5000 jegy kelt el) A másik: a 70 000 "környékbeli" összeharácsolásához elég nagy kört kellene húzni a város köré :-)
  Legyen mondjuk a KÖRNYÉK lakosainak száma 45 000, ez már tényleg közelebb áll a valósághoz, majd vonjuk ki mondjuk a 8 év alatti és 60 év feletti lakosok számát (a műsor milyensége miatt), s ez reálisabb eredmény, ami kb(!), nem a "mi esetünkben", hanem KB mínusz 20 000 fő. 25 000-ből pedig az 5000 már eléggé "népszerűnek" mondható nem? HOZZÁTESZEM, nekem ha fizetnének sem mennék el, mert nem tetszenek, de attól még nem írom le őket. Na de hogy Ákos senki lenne!? :-) Azt hiszem te eléggé szemellenző típusú ember vagy, mire is számíthatnánk tőled, aki mindenhez hozzáfűzi a marhaságokat, minden rossz, stb...”
 • 15. pancser 2011. március 10. 10:40
  „14. Kedves "zenelady" Arról szó sem volt, hogy elítéljük az új az dolgokat, a nyomulás a gusztustalan meg azok az adók ahol ezek mennek. A Benkő Péter féle feleségkereső műsorokhoz hasonló műsorfolyamok közé illesztve besározódik az egész, a szereplőkkel együtt. A sárban nehéz igazgyöngyöt találni, bár nem elképzelhetetlen. Az össznépi utálat innen fakad. A nézettségi adatoknak még fele sem igaz amikor legalább 50 csatornát nézhet már a többség, csak a a hirdetők miatt vannak a statisztikák. A mi estünkben, 70 ezer városi és környékbeli lakost számolva 1500 néző, rajongó csak ezrelékekben fejezhető ki. A többségnek, nekem is a felhajtás visszataszító!”
 • 14. zenelady 2011. március 10. 09:51
  „Mindig megvan mindenkinek a lehetőség, hogy válasszon. A mai korban más a divat, mint 10-20-30 éve. Az én apám utálta Rod Stewartot, Tina Turnert, mert csak üvölteni tudtak - szerinte. Anyám utálta Szűcs Juditot, mert úgy öltözködött, mintha a felét letépték volna róla. Az a fajta vagyok, aki szereti a régi zenéből a jót, a modernből is a JÓT. És aki mielőtt ítélkezik, utánanéz, miről is teszi. Ritkán is teszem egyébként, mert amíg az én életemet nem befolyásolja, addig mindenféle "másságot" is el tudok fogadni minden értelemben. De bevallom, veletek kapcsolatban már ítélkeztem. Fogalmam sincs, kik vagytok, de hatalmas egóval rendelkeztek, iszonyú nagy a szátok, és a biztos vagyok benne, hogy sokmindent még nem raktatok le az asztalra. Akkor ugyanis rájönnétek, hogy nem lehet minden embernek megfelelni. Bár, biztos, hogy akkor is az a minden másik ember lenne a hibás és a rossz. Ez a műsor, amiről speciel szó van, és amelynek a "sztárjai" jöttek volna ide, nem való világ kategória, nem brazil sorozat. Zenei műsor, amelyben az elhangzó zenék vagy tetszenek, vagy nem. Sajnos fiatalokról szólt, ez tény. Én 36 évesen szeretem a fiatalokat, de válogatok, tény. Nem Muzsika tévén nőttem fel, ahogy itt próbáltak már megint minősíteni engem. De személyiségemnél fogva szeretem az új dolgokat, nem ítélem el a változást, képes vagyok alkalmazkodni hozzá, és értékelem a múlt értékeit is. Titeket nem. Sajnos nem tudok ezzel a hangnemmel, gondolkodással azonosulni.”
 • 13. pancser 2011. március 10. 08:27
  „Nem az zavar, hogy senki Ákosok meg Xfaktor "sztárok" rajongókkal bírnak. Ha egy kupac ugrálna a képernyőn esküdni mernék ezreknek lenne kedvence. A nyomulás és a tálalás az zavar, azt a benyomást keltik indokolatlanul, alap nélkül, hogy aki nem faktorozik az nem mai gyerek nem trendi, hanem avítt. A fiatalok nyilván idomulni igyekeznek környezetükhöz és így valamiféle kényszerből csatlakoznak az értéktelen és a gagyi műsor táborához. A hólabda magja egy alacsony szellemi igényű iskolázatlan tömeg, amely a médiák, többek között ezen újság jóvoltából gyűjti maga köré a rajongókat!”
 • 12. RickCartman 2011. március 09. 22:36
  „na végén még Ákost is szentté avatjátok...ízlésekről nem lehet vitatkozni, ebben megegyezhetünk :-)”
 • 11. Rbar 2011. március 09. 21:43
  „6-10 ne is törődjetek vele, tavaly nyáron itt akarták megmagyarázni, hogy az ezeréves Moson rendezvénysorozat szuperprodukciója >ÁKOS< tulajdonképpen nem is sztár, a zenéje szar... :-D Mint az öregember, aki fel van háborodva, hogy a sok f...sz szembe jön vele a pályán :-DDD”
 • 10. nagy_greg 2011. március 09. 20:25
  „Zenelady-nek igaza van. Itt mindenki rosszindulatú és kész. Te is Ricky. Itt már rég nem tények és vélemények röpködnek hanem gyűlőlet, utálat, és eszetlen okoskodás. Itt vannak az álandó témák amivel irritáljátok a többi olvasót:

  Na: Suzukisok, BMVÉSEK, Rendőr(ök), Zsidók, Cigók, Ausztria, Szolvákok, Szlovák autó, Szlovák rendszám stb....

  Hagyjátok már abba ezt a hülyeséget.”
 • 9. Citizen 2011. március 09. 18:38
  „6. zenelady Szerintem az a három telt házas előadás semmi egy harminckétezres lélekszámú városban Abban a színház teremben ha ezer ember fér be az max 3000 . De szerintem annyi sem Az olyan sok???!!!”
 • 8. agihk 2011. március 09. 17:50
  „Rendezvényre meg akartuk hívni a Takács nikolast most szombatra, de még valamikor januárban. Visszamondták, mert más fellépése akadt, de ezek szerint el sem jött volna. El sem tudom képzelni, hogy magyaráztam volna ki magam, mint szervező. Örülök hogy mást hívtam el.”
 • 7. RickCartman 2011. március 09. 12:54
  „istenem, mi lenne velünk a "sztárok" nélkül? hogyan is élhettünk eddig nélkülük?
  zenelady: ez a modern popzene? te hol nőttél fel? a Muzsika tévén?”
 • 6. zenelady 2011. március 09. 08:12
  „Pfujj, ezt a rosszindulatot. El tudom képzelni, mennyire tökéletesnek gondoljátok magatokat. Ha három telt házas előadást szerveztek le nekik, ennyi az érdeklődő, akkor azért annyira nem lehetnek rosszak. Sőt, az a sok érdeklődő sem mind hülye, ízléstelen nő. Nem csak Pavarotti van, nótaénekesek. Léteznek fiatalok, sőt idősebbek is, akik szeretik a rockot (Norbi), szeretik a feka zenét, amit Nikolas képvisel, a modern popzenét, amit viszont Csaba... Lehet, hogy nem is néztetek bele ebbe a műsorba, és megint anélkül fejtitek ki a véleményeteket, hogy tudnátok, egyáltalán miről beszéltek.
  http://www.borsonline.hu/news.php?wolf-kati-vegigfertozte-az-x-faktoros-fiukat&op&hid=39643
  Emberből vannak ők is.”
25 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hajléktalanszálló: tizenöt új férőhely

Bővítették és korszerűsítették a mosonmagyaróvári hajléktalanszállót, így további tizenöt… Tovább olvasom